![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Istilaçı bitkiler
Bu konu hakkında uzun uzun konuşacağız yalnız resimlerini koyuyorum Bu akşam mesai bittikten sonra |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İstilacı bitkiler başlıklı mesajınızda susümbülünün yeni uzantılarını dışarı sarkıtmışsınız. Kısa bir süre için mi öyle yaptınız yoksa uzun süre öyle kalabilir mi? İyi günler |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
iyi günler
Akşama yazma niyetim vardı şimdi müsait oldum Sayın Birtaneçik Ben olsam tohum ekerdim Serme çim ılk sene bakım için bilgi ve tecrübe istiyor Sayın Kelebek Fırça bitkisi tohumdan yetişiyor saksıda olabilir Ankara iklimi uygundur Fakat saksıda 2 senelik bitki 20 lira uğraşmaya değer mi? Sayın Dağ çiçeği Uzun süre 2 ay kalabiliyor Sayın Sabah Su sümbülü çok fazla beslenme istiyen bir bitki resimdeki saksıda olana aşırı bir gübreleme yapılıp azdırılmıştır. Şimdi bütün o yavrular alınıp havuza kondu çiçeklenme safhasına geçti Bir notum var yukarıda sorularına cevap verdiğim üyelerin bahçe isimleri Türkçe ve bilinen kelimeler Türkçe olmıyan ve açaip isimler aklımda kalmıyor cevap vermeye unutursam kusura bakmasınlar iyi günler |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|