![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sayın Ahmeter Hocam; Diyecek laf bulamıyorum. Böyle hayran hayran seyrediyorum. İnanıyorum bir gün benimde sizinki gibi düzenli güzel bir bahçem olacak. O ne güzellikler öyle. Çan çiçeği muhteşem. Maviş, menekşe, hosta ya o açelya of offff çok çok güzeller. Anlamadığım lütfen cahilliğimi mazur görün son resimdeki 2 tane file gibi uzun şeyler nedir. Çok özür dilerim. Her şey harika emeğinize ve gönlünüze sağlık. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayı Gülsu
Yakın çekim bir resim buldum herhalde anlaşılıyor ama sizden bir ricam aynısından yaptırıp içinede findık koyarsanız kuşlar ne kadar sevinecek Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Doğadan
Doğada bulunan 2 bitkiden 2 resim salep .ve platycodon grandiflorus balon çiçeği Düzenleyen ahmeter : 20-05-2013 saat 21:41 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bahçede campanula |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Doğaya çiçeklere merhaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-05-2013
|
sayın ahmeter siteye yeni üye oldum ve 2 gündür bahçenizi keşfettim tek kelime ile harika bir bahçeniz var emeğinize sağlık bahçenizdeki tüm bitkiler sağlıklı ve çok güzeller .söylenmesi gereken tek kelime var o da nazar değmemesi için MAŞALLAH. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Menekşeçi
Teşekkür eder her zaman beklerim Bu gün yoğun geçecek güzel resimler ve bilgiler var iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|