![]() |
|
![]() |
#3961 |
Ağaç Dostu
|
Petuniaların çiçekleri ve yaprakları çok sağlıklı görünüyor sn. ahmeter hocam, arajmanınızın renkleri uyum içinde çok güzel, lila ise tek başına ayrı bir güzel, şık ve zarifler. Emeklerinize sağlık, uzun süre çiçekli kalmaları dileğiyle. Merak ettim tohumdanmı yetiştirdiniz? Saygılarımla... Düzenleyen milaca2010 : 15-05-2013 saat 21:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Ne kadar canlı renkler bunlar böyle. Sayın Ahmeter sayfanın ilk resmi olan karışık saksıda kaç Petunya var ?Kökleri açısından bir sorun olmuyor herhalde. Gayet sağlıklı görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
iyi günler
Petunya ilk saksıda 20 adet var bu güzelliği bir müddet seyretmek için yaptım ilerki günlerde bu güzellik bu kadar olmıyaçak Su verirken çiçeklerin ıslanmaması için özen göstermek .şart Petunya fidesi fiatı 50 kuruş Uğur böceği Coccinella Septumpunctata Eve getirip yakından çekip tekrar doğaya bıraktım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Ağaç Dostu
|
lonicera
lonicera Merak ettiklerinize cevap biraz geç oldu saat 23 den sonra yalnız müzik dinliyorum İnternet kapalı Gülün mor olması soruluyor evet resimde gördüğünüz renkte Ve çan çiçeği Düzenleyen ahmeter : 16-05-2013 saat 19:20 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Ağaç Dostu
|
Sayın ahmeter, Bahçeniz, çiçekleriniz ve sunumlarınız çok çok güzel... Elbette paylaştığınız bilgiler de hepimiz için çok kıymetli... #3913 nolu mesajınızda ki fotograflar hepimizi bahçenizde hissettirdi... Loniceranız çok güzel. Çilekler de galiba osmanlı... Begonvilli kurumuş biri olarak begonvillerinizi çok beğendim, acaba büyükada begonvili mi ? Alıntı:
Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Yüksek
Sorular gayet güzel .onun için beğen düğmesine bas , geç git hoşlanmıyorum PİCASA Albümde 2000 yakın resim var gezmenizi öneririm Saim Ergin olarak gireceksiniz Orkide ülkemizde biraz zor Benim yetiştirmem biraz pahalıya maloluyor Ev ortamında ve çoğaltılması en kolay CYMBİDİUM Çilek Osmanlı , fakat ben Ereğli çileğine 1 numara derim Ne yazık ki Yalova çinsi sizin yerli çileğinizi öldürüyor Ben çilekte aromaya çok ehemmiyet veriyorum şimdikiler çileğe benziyor çilek değil Güller bahçe komşumun Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Ağaç Dostu
|
çan çiçeği
İstek üzerine bir başka çekim ilave ediyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Ağaç Dostu
|
iyi günler
Bu gün saat 7 de resim çektim akşama kadar bekleyemedim herhalde beğeneçeksiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Ağaç Dostu
|
Maviş
Geçen sene ,bu gün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Ağaç Dostu
|
Campanula |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3972 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Maki
Maviş henüz açmadı fakat tomurcukları belli olmaya başladı kökten ayırmakla 2 saksı daha ilave ettim Tohum alma işine bu sene dikkat edeceğim Merak ediyordum bahçeme değişik üyeler neden gelmiyor diye Afrika menekşesi bölümüne resim koyduğum zaman ilk defa duyduğum isimler gelip beğeniyorlar Bu gün olduğu gibi Menekşe benimde ilk göz ağrım ve hala seviyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
hocam iyi akşamlar, tekrar sizin bahçenizi görmek çok güzel....harika bir çiçek. tebrikler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Ağaç Dostu
|
fincan saksınız zerafetinizi yansıtıyor. Tebrikler Hocam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Ağaç Dostu
|
Seram |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Minyatür gülleriniz çok güzeller siz saksıdamı tutuyorsunuz onları ben terasta bıraktım geçen kış büyük bir sakıda hepsi yaşadılar. Su sümbülleriniz ne durumdalar, lobelyalar kışı kapalı ortamdamı yoksa bahçedemi geçirdiler. çok yıllıkmıdır. Sevgilerimle ahmet bey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Ağaç Dostu
|
Güller dışarda kaldı , su sümbülleri ısıtılan serada kışı geçirdiler şimdi havuzdalar, lobelyalar serada idi şimdi bahçeye aldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Ahmeter hocam; maviş ile campanula ayrı çiçekler değil mi? Maviş diye aldığım çiçeğim campanula çıktı. Çiçek yapısı mavişe göre çok farklı. Ilgili başlığada yazdım. Siz her ikisinide yetiştirdiğiniz için sizden de bilgi almak isterim. Saygı ve selamlarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Mavişin gerçek kimliği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Ağaç Dostu
|
maviş
Maviş halkımızın koyduğu bir isim doğru adı Platycodon grandiflorus Size ayırdığım henüz çiçeklenmedi haber vereceğim İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Ağaç Dostu
|
GÜNAYDIN. Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim hocam. Bendeki campanula, mavişin akrabalarından birisi. Mor gülünüzden benim yan komşumda da var. Çelik zamanı her ikimizde diktik fakat tutmadılar. Onun bir çeliği tuttu gibi ama ucundan kahverengileşmeye başlamış. Siz hiç çelikten çoğaltmayı denediniz mi? Daha önceden de aldıkları çelikleri hiç tutmamış. Aşılı oldukları için mi tutmuyor, yoksa başka bir nedeni olabilir mi? Saygı ve selamlarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Ağaç Dostu
|
Çiçek profösörümüze kocaman günaydın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-03-2013
|
Günaydın Ahmet bey .......Yine muhteşem bahçeniz.Ellerinize sağlık.Ahmet bey yerde yoğun pembe çiçekli olanlar açelyamı merak ettim çok güzel.kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Ağaç Dostu
|
iyi günler
Biliyorum .görüyorum bahçemi gezenlerin moralleri zaten yüksek . bu sabah ufak bir moral takviyesi yapıp yazmak istiyorum Yumru şakayık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Ağaç Dostu
|
gül çeliği
çelik Benim bu seneki gül çeliklerden bir tanesi Pek tabii bu işin serada yapılmasının büyük faydası varyakında çiçeğini verecek Çeliğin ve ana bitkinin müsait olmasının tesbiti İlk günlerde yüksek nem sağlanması Kullanılan harç En önemlisi devamlı yaparak tecrübe kazanmak Sayın Sebaye o çiçek Açelya çok eski bir çins yavaş büyüyor tamamen gölge seviyor İyi günler Düzenleyen ahmeter : 18-05-2013 saat 09:36 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sayin Ahmeter merhaba, bahcenizi gezerken sunu düsündümki hicbir emek karsiliksiz kalmiyor, bahcenizde saglikli huzurlu günler gecirmenizi dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Çörekotu
Merhaba Teşekkür ederim İnsana ve bitkilere verdiğim emeğin güzel karşılığını alıyorum İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Ağaç Dostu
|
Lobelyalar ve Mavişler harika çiçekler sn ahmeter hocam; Cıvıl cıvıllar tabiri caizse. Beyaz Şakayığın naif güzelliği ve üzerine yüzyıllardır yazılan methiyelere rağmen hiç şımarmayan Güller, hepsi çok güzeller, emeklerinize sağlık hocam, paylaşımlarınız için teşekkürler. Saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Ağaç Dostu
|
Atatürk çiçeği
Atatürk çiçeği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |