![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
,,,,, Teşekkür ederim her zaman beklerim ziyaretlerinizden memnun oluyorum iyi günler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ceydoruk
Bodrum begonvilin vatanı merak ettim siz bodrumlu musunuz her türlü şartlarda begonvil oluşur sde@ttmail.com iyi günler |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-01-2013
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Gerçekten muhteşem bir bahçeniz var elinize emeğinize yüreğinize sağlık sayın ahmeter sağlıkla yaşayın bu güzelliklerle |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın ceydoruk Forum ve facebook dan takip edebilirsiniz arzu ettiğiniz yerden sual sorabilirsiniz bende açan begonvil Bougainvillea Ergin iyi günler |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Hodan
Neden bahçemde yetiştiriyorum Google Hodan yazın okuduklarınıza şaşacaksınız |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
iyi günler
Sıçak 3 gün geçireceğiz 32 -33 -34 Kendimize ve bitkiler için önlem almak şart Bu günün fotoları merak ettiklerinizi sorabilirsiniz evdeyiz dışarısı bize göre değil Akvaryumdaki dostum Uzun müddet bekledim kanatlarını açsın diye Hodan yaprağı bilgi vereceğim Hosta çiçeklendi Gününüz neşeli geçsin |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Hodan
Güneş görmeyen nemli ortamlarda bulunan hodan yapraklarını ufak parçalara ayırarak su dolu plastik bir şişede en az 2 ay tutarak oluşan sıvıyı saksı bitkilerinizde gübre olarak kullanabilirsiniz Hodan da yüksek oranda potasyum ,kalsiyum ve mineral tuzlar bulunur kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-01-2013
|
Sayın Ahmeter, Ceropegia woodi (kalp kalbe karşı) çiçeğiniz maşallah ne kadar güzel büyümüş. Benm henüz minik kalp kalbe karşım da umarım bu kadar güzel ve sağlıklı büyür. Sizin bu çiçeğiniz dışarda mı duruyor acaba? Bakımı ve bu kadar güzelleşebilmesi için ne yapmak gerekiyor acaba |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Doruk
Ceropia Kışın seraya alıyorum mayısda bahçeye güneş almıyan bir yere asıyorum bende 25 seneyi doldurdu yazın gübre veriyorum pek nazlı olmıyan bir bitki Gayet kolay çoğaltılabiliyor çok dekoratif bir dostumun hediyesi iyi günler |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba
Orkideler Yazın bakımları zor çünki istekleri fazla diğer bitkilerle bir arada yaşamaları imkansız Özel sera arzuları kaçınılmaz fakat güzellikleri çekilen zahmetleri unutduruyor Bu sabah açan bir Dentribium en canlı örnek Günde en az 3 defa serayı kontrol ediyorum memnunum bir hareket bir idman oluyor internet başına bağlı kalmıyorum Sıcaklık , nem , hava sirkülasyonu kontrol gerektiriyor Evinizde bir adet kelebek orkide yetiştirebilirsiniz kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Mesajı iki kere yollamışım silemedimde lütfen kusuruma bakmayın Düzenleyen Selma_321 : 22-06-2016 saat 21:22 Neden: Ek |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
,,,Bahçeyi gezdikten sonra dinlenebilirsiniz,, |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Mavişim hoş geldin
Ben zaten bu günlerde seni bekliyordum Yorumsuz geçen bakışlar, sessiz izlemeler mavişim olsun sana vurulanlar çok Hoş geldin ,,,, |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
,,,,,, |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Bahçedeyim saat 6 bütün bitkiler bu günlerde olan yüksek nemden memnunlar fakat bizleri rahatsız ediyor İdeal nem oranı 40-50 arası geçe 80 idi iyi günler |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın ahmeter bahçenizi hayranlıkla gezdim, ellerinize sağlık. Her köşesi ayrı güzellikte. Tüm güzelliklerin yanısıra kaktüs sukulent meraklısı olunca Ceropegia woodii'ye beğenimi dile getirmeden geçemedim. Çok güzel gelişmiş, Kapının önüne de pek yakışmış. Sağlık ve mutluluğunuz daim olsun bu güzellikler içinde. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın ahmeter, kurallara aykırı olduğu için sayfalara bitki taleplerimizi yazamıyoruz. Özel mesajınız da kapalı. Başlığın bağlantısını versem inceleyebilir misiniz?http://www.agaclar.net/forum/ucretsi...akas/39750.htm |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Özel mesajın kapalı olduğunu yeni farkettim cevap bekliyorum Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Dilara hanım
Anlamamakta haklısınız bende anlıyamadım benim mesaj sistemi kapalı gözüküyor Nedenini sordum herhalde cevap verecekler iyi günler |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ahmeter size bir sorum olacaktı Hatayda yaşıyorum .Daha önceden demiştim bir tane açelyam var gözümün içi gibi baktığım. Balkonda duruyor ve tomurcuklandı malum buralar çok sıcak. Diyorum ki salona alsam orda klima var serin serin oturur .Bir küpe çiçeğim vardı sicaktan tüm çiçeklerini döktü bende salona almıştım sanırım soğuk carptı şimdide yapraklarını döküyor. Çok uzattım ama demem o ki açelyamı içeriye alsam o da aynı akıbete uğrar mı. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Selma 321
Bütün bitkilerin bir yaşam ortamı var Açelya serin bir ortam bitkisi Hatayda zor olur ama doğu karadenizde görseniz şaşarsınız çünki kendi sevdiği bölge Her bitkinin bir vatanı var Begonvil Akdeniz de oluyor bunun gibi Bu şekilde cam güzeli .küpe de sizde zor Avusturya bu bitkilerin vatanı görseniz şaşarsınız bunlar nasıl olmuş dersiniz Fındık sizde olmuyor ben yaparım diye ısrar etmeyin Bende Hatayda yaşayamam bütün bu sözler biraz ders gibi oldu .ama işin gerçeği bu Selamlar |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Ortança
Resmi koydum aklıma geldi ortanca sizde oluyormu resimdeki ortancalar bana Bolu dağında çiftliği olan 1500 metre yükekiiğinde bir ortamdan geldi süper gelişmiş Son günlerde İstanbulda ki yüksek hava sıcaklığı birçok bitkiyi öldürdü bilhassa nem yüksekliği , sardunyalar kök çürüklüğüne yakalandı yapacak hiçbir şey yok |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Beraberdik aramız iyiydi ama bir sabah doğayı tercih etti ve uçtuuuuuuuuuuu |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Saim bey orkideleriniz ve şakayıklarınızda muhteşem. Ellerinize emeğinize ve yüreğinize sağlık. Gerçekten muhteşem bir bahçeniz var tebrik ederim |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|