![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Fransadan yenilikler Gül Ortança Bir bitkinin meyvası Düzenleyen ahmeter : 18-03-2013 saat 21:25 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili ahmeter, çiçekleriniz yine muhteşem elinize sağlık. rica etsem bu mesajınızdaki bir bitkinin meyvası yazan bitkinin ismini biliyorsanız yazarmısınız. Günlerdir aklımda tohumunu edinmek istiyorum, ebayde tohumunu görmüştüm ama çok zaman oldu ismini not almayı da unutmuşum, bir türlü bulamadım. teşekkür ederim. sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Almanyalı
Mon jardın et ma maison Fransız bitki mecmuasının mart ayı sayısının içinde 2013 yılının yeni bitkileri yazılı bir ilave çıktı oradan sizlere ilettim Meçmua önümde o ilaveyi bulamıyorum araştırıyorum bulursam yazacağım Selamlar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu bitkiler bahçemde yetişmiyor bu aylar çiçek piyasasının bütün dünyada en canlı olduğu aylar Meçmualarda devamlı yeni bitkiler tanıtılıyor En enteresan olanları burada resimledim |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Küpe
Küpe çiçeğini kışın içeri almaya gerek yok eksi 15 dereceye kadar dışarda kalabiliyor |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeni
2013 YENİLİĞİ Yıldız ve düğün çiçeği bende her şeyin en güzelini istiyorum Bu yenileri bahçeye koyarsak eski vefakar güzeller ne olacak Yurt dışından sipariş vermiyorum |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
lale
Acı çiçeği .dir lalenin bir başka adı Yüzü kırmızıdır, çünki içinde fokurdayan aşk ateşi yüzüne vurmuştur |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|