![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Bu gün
Sizlere biraz yoğun bir program sundum yorulduğunuz tahmin ediyorum Bu gülün güzelliği yorgunluğunuzu alacaktır İyi geçeler Düzenleyen ahmeter : 10-02-2013 saat 20:33 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
iyi günler
Sizlerle her gün burada buluşuyoruz beğeni rakamı hergün artıyor. Bununla beraber şu konuya biraz daha fazla önem verin diyorsanız lütfen yazar mısınız? Burayı önemsiz bilgi ve resimlerle doldurmak istemiyorum Biliyorum resmi bir internet başındayız ancak okuyoruz yazamıyoruz diyorsunuz müsait bir zamanda lütfen yazınız Resimsiz bir mesaj yazmamaya özen gösteriyorum güzel bir çiçeğin insan üzerinde yarattığı olumlu etkinin farkındayım Bu gün seradan bir CYMBIDİUM resmi koydum İyi günler iyi haftalar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sizede iyi haftalar. ![]() Su sümbülü hakkında biraz daha açıklayıcı bilgi rica edeceğim sizden. Bitkinin ihtiyaçları nelerdir? Güneşli bir yerde yetişebilir mi? Çiçeklenme dönemi nekadardır?vs. Şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
su sümbülü
Sayın Sevgi Forumda su sümbülü ilğili bölüm var 4 senedir orada yapılan yazışmalar var Bu gün merak ettim o bölüme gittim en fazla mesajı ben yazmışım Orada Ahmeterden başka TUTA İsımli mesajlarda bana ait Tatmin olacağınızı tahmin ediyorum Resimde serada bu gün olan su sümbüllerinden bir resim Eskilere gidince pek cok isim gördüm bu gün yoklar Foruma beklerim Bahçeye değil buradaki benim sayfaya İyi günler Düzenleyen ahmeter : 11-02-2013 saat 14:20 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
su sümbülü |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |