![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Saklıkentin masal dünyasından fırlamış gibi. Nasılda sevgiyle harmanlanmışlar, sıcacık çok samimi bir o kadar güzel. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Alıntı:
Ben seraya diktim mart ayında fide veririm Yazın çiçeğini görürsünüz iyi günler |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben susuyorum
Dil susar, fasl-ı aşk-ı saz geçer Bu güzelliğe siz konuşurmusunuz |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Vapur dumanı Bu günlerde tohumunu ekebilir veya geçen seneden kalan varsa çeliğini yapabilirsiniz Düzenleyen ahmeter : 14-01-2013 saat 05:05 Neden: EK |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dizelerle konuşmalı Selluka'ya Telkari Sevdalar ''Tükenmeye yüz tutmuş el sanatları gibidir bazı aşk'lar... Onların kıymetini tükenmeye yüz tutmuş medeniyet zengini altın ustalar anlar...'' feryatlar yükseliyor Bir Zerdüşt diyarından; Ah ! ki ne ah! söyle diyor söyle Telkari sevdam... hangi deseni çizeyim yüzüne.. Hangi ''fırınlanmamış tuğla''dan sesleneyim soyu tükenmiş sevda nesline.... bugün boynumda tane tane sevda var... ve tam göbeğinde dokunulmamış bir 'gümüşten '*vav''......... söyle telkari sevdam söyle... hangi desenleri çizeyim yüzüne... Söz...M. Mavisu |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Alıntı:
o kadar sıcaktır ki iç içe geçmiş çiçekleri Sanırsın nazdır edadır işve ve cilvedir Sevildikçe şımarır şımardıkça tırmanır Gökyüzüdür Belki uzamak istemesinin sebebi Harmanlanmak ister kimbilir mavi renkle Gönüllerde akıllarda hep anılmak ister Dillere destan ismiyle adı selluka |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|