![]() |
|
![]() |
#3241 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili ahmeter; Sayenizde Hatayı nerde yaptığımı anladım. ![]() Saygılar Düzenleyen bahtiyar02 : 02-01-2013 saat 20:34 Neden: eksik harf |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Bu sitem banaymış gibi algıladım ![]() Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Bahtiyar
Çuhalar açmaya başladı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Ağaç Dostu
|
Gül çeliği
Bu günlerde yapabilirsiniz dere kumu veya yıkanmış inçe deniz kumu Kesilen yeri macunlarsanız iyi olur kum devamlı nemli olacak 5 aydan evvel yerinden çıkarmayın Sonuçu beraber göreçeğiz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
sayın ahmeter bahçenizi gezerken sanki kart postal katoloğu inceliyormuş gibi hissediyorum çok harika herşey gönlünüzce olsun birde size bir şey sormak isterim bir arkadaşımız sürpriz olarak bana selluka tohumları göndermiş ben onları ne zaman ve nasıl çimlendirmeliyim acaba bilgnize başvurmak istedim teşekkür ederim saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Tuya
Bu günlerde olabilir yalnız hepsine bir defada kullanmayın şubat sonuna kadar zamanınız var 20 derece bir ortam uygun Sizin bahçeyi sık sık gezdiğinizi görüyorum Teşekkür ederim Tohumlar bir aya kadar çıkmazsa çürümüş olabilir Selluka tohumlarım kurumada gerekirse gönderebilirim İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
teşekkür ederim sayın ahmet er eğer çimlendiremessem sizden talepte bulunurum bu konuda bilgilerinize sık sık başvuracağım zaten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Ağaç Dostu
|
Phalaenopsis
Kelebek orkide Marketlerde 2 türü var bir uzun .birde kısa olanı kısa olanları daha seviyorum Yaşama şansları daha kuvvetli ben bu neticeye vardım deneyebilirsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Ağaç Dostu
|
4 oçak 2013 çuma
Hava soğuk .ve sisli pazar günü kar başlayacakmış dışarda saksı çiçeği bırakmamak lazım Pençere önünde menekşeler açmış içinde bir kırmızılı olan var güneş gibi Verdiği moral bize kafi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Ağaç Dostu
|
campanula
Sayın Handan .espri çok güzel açele adres bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Ağaç Dostu
|
Cyclamen
Serin havayı seviyor bol ve sıhhatli tohum almak elinizde bir resim fırçasıyla çiçeklerinin içindeki tozları birbirlerine sürün tohumlarından seneye sizde yetiştirebilirsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Ağaç Dostu
|
Reks begonya
Bu reks begonyayı , bir dal vererek beni kırmayan hocam Sayın Ahmet Atillayı rahmetle anıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Ağaç Dostu
|
söğüt kütüğü menekşe
Kütüğe ektim 6 ayda bu hale geldi çiçek açmasını bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Ağaç Dostu
|
orkide
Kelebek orkidenin kısa boylu türü gayet kolay bir bakımla çiçeğe geliyor Tekrar ediyorum tavsiye ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün kar bekleniyor
Menekşem üşüyormusun ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Ahmeter hocam sizin elinizden bitkiler daha bir güzel tutuyor ve canlanıyor. Fotoğrafları harika çok güzel görünüyorlar. Maşallah.... Rabbim size ve ailenize sağlık ve huzur versin ki bizde bu güzel bahçenin tadını çıkaralım. Saygılarımla, sağlıcakla ve hoşçakalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Ağaç Dostu
|
Orkide ludisia discolor
Sevgi hanım teşekkürler Çiçekleri açmazdan evvel yaprak güzelliği de var Evde bakılabilir ve kökden ayırmakla rahatça çoğalıyor Düzenleyen ahmeter : 06-01-2013 saat 11:43 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Ağaç Dostu
|
Begonia tigre
Sizlere sunduğum bitkiler halen serada yetiştirilmektedir Burada yetiştirirken problem yaşamadığım ve senelerdir tecrübe kazandığım bitkileri koyuyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3260 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sayın Ahmeter harika karelerle bu soğuk havamızı ısıttınız yine. Ellerinize , emeğinize sağlık. En son karedeki begonia tigre den yıllar önce bende de vardı. Ama kaybettim. O günlerimi anımsattı bana bu resim. ![]() Birde sormak istediğim bir durum var.hava soğuyor bu hava da dışarıda saksı bitkisi bırakmayın demişsiniz. İlk kez campanula sahibi biri olarak içeri mi alayım yoksa serin ama aydınlık olmayan bir yere mi alayım bilemedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Dağ çiçeği Kışın ısıtılmayan fakat aydınlık bir ortama Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Ağaç Dostu
|
Sera
Kışın sıcaklığı 20 derecede tutulan sera , çeşitli bitkiler mecburen yan yana Orkide ,Menekşe , ve begonyalar için ayrı seralar şart Her birinin ısı nem , ve sıcaklık arzuları değişik Bu ve önümüzdeki aylar Orkidelerin çiçek açma zamanı Serayı orkidelerin arzularına göre ayarlıyoruz fazla nem menekşelerde çürüme yapıyor Beraber yaşamaya mecburlar başka çare yok NOT Hatasız güzel çümleler kuran üyelere teşekkürler çok güzel olanları arşivliyorum Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Ağaç Dostu
|
Bitki çeşitliliğinize, onlara gösterdiğiniz ihtimama, çektiğiniz fotoğraflara, verdiğiniz kısa ve öz bilgilere ve her birinin duyduğu ayrı gereksinimleri bilip, onları karşılama çabanıza hayranım ![]() Her fotoğrafınıza bu ve benzeri beğeni cümleleri yazmamın bir süre sonra sıkıcı olabileceğini düşünerek sizi sessizce ve sürekli takip etmeyi tercih ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun ![]() (Yetiştirebileceğimden emin olduktan ve ona yer ayarlayabildikten sonra kristal begonvil mutlaka edineceğim. Begonvil; çevremde gördüğüm ama farkında olmadığım bir bitki idi. Sizin sayfalarınızda görerek, farkında olarak sevdim onu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3264 |
Ağaç Dostu
|
iyi günler
Bu gün İstanbulda kar var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ahmeter, Her zaman ki gibi özenli, bakımlı, sağlıklı bitkiler. Sayfanızı gezerken içimiz açılıyor. Geçen sene ben de beğendiğim güllerden çelik almıştm, bakamadım öldüler. Bu sene tekrar deneyeceğim, acele dere kumu bulayım. İyi günler dilerim. Düzenleyen mandalinci : 07-01-2013 saat 08:36 Neden: Harf hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Mandalinçi
İyi günler Gül çeliğini bu günlerde yaparsanız saksıyı 15 aşağı olmıyan bir ortamda tutarsanız ,ayrıça kumu nemli tutarsanız iyi olur Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
Ağaç Dostu
|
Kar yağıyor
Kameliam, Mimozam üşüyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
Ağaç Dostu
|
Kar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Hepsi birbirinden güzel. Cycas bahçede karlar altında ve halinden memnun. İlk sene cuvalla sarmıştım. Sonra baktım arkadaşımınki saksıda ve dışarda ve keyfi yerinde ondan sonra sarmayı bıraktım. Hürmetle sevgiler, selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Ağaç Dostu
|
Yollarına gül döktüm gelirde geçer diye
Sayın Jineop Hoş geldiniz Bende bu sene örtmiyeçeğim Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |