![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Bahçe süslemesi dekoratif taşlar
Taşlar Denizden çıkarılan üzeri ufak bitkilerin yaşaması için ideal bir çins taş İkinçisi volkanik dağtan alınmiş bir lav taşı Düzenleyen ahmeter : 25-11-2012 saat 13:52 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Akşam oldu
Şimdi vakit buldum Bu sabah pençerede sardunyalar Havanın güzelliği beni bahçeye gönderiyor İlk defa hava sıçaklığı geçe 8 dereçeye düştü Serayı alabildiği kadar doldurduk Orkideler yakında açaçak Bitkilerden başka konulara girmek istemiyorum Merak ettiklerinizi rahatlıkla sorabilirsiniz İyi akşamlar Düzenleyen ahmeter : 26-11-2012 saat 17:49 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sevgi
Şimdi bahçenizi tekrar gezdim Ada begonviliniz hayırlı olsun Bende 10 sene evvel adaya gidip almıştım Önümüzdeki yaz size güzelliğini göstereçek Başka begonvillere göre daha hızlı büyüyor Vesile oldu güzel bir vapur seyahati olmuş Gençliğimde çiçek için otobüsle Hollandaya kadar giderdim Begonvil aldığı ışık süresine paralel renklenmesi farklı oluyor Serada başka dışarda başka oluyor insan şaşırıyor Sizin bölgede Mimarobada sahilde begonvil güzel oluyor çünki poyraz rüzgarı almıyor Size begonvili sevdirdiğim için memnunum birde çelik yapma işini öğrenirseniz Bravo Kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |