![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Arap saçı
Harika bir yer örtüçü .güneşten hoşlanmıyor nemli ortamları seviyor Üremesi zahmetsiz kendi kendine çoğalıyor Yaz kış yeşil nemli bir yerde uzun zaman su istemiyor Üzerinde fazla gezinmeyi sevmiyor ama ölmüyor Taşlar arasındaki görüntü güzel ve yayılmaya süratle devam ediyor |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Ahmeter
İstanbulda bitkiler için gayet güzel bir hava devam ediyor Bitkilerin sevdiği yüksek nem geçe 100 gündüz 70 rüzğar güneyden Bu ortamda çıldıran bitkilerden Bougainvillea devamlı çiçek ve sürgün veriyor Geçe sıçaklığı 10 olunçaya kadar kapalı bir yere alma zorunluluğu yok |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
selluka
Artık bu güzellikten eser yok bilindiği gibi bir Akdeniz bitkisi İstanbulda bu güzellik en fazla 2 ay sürüyor Muhakkak yere dikilmesi lazım saksıda çiçeğe gelmiyor veya cılız oluyor Bende eski heves yok zahmeti fazla İstanbul iklimi uygun düşmüyor |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevilen bir bitki |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Sayın ahmeterbu bitkiyi bizim siteye benzer bir polonya sitesinde gördüm o kadar çok rengi varki hayran olmuştum ismini bir türlü bulamadım sayenizde bizdede gördüm farklılığınızı yine gösterdiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Kılınç
Günaydın Teşekkür ederim Devamlı ziyaretinizi beklerim İyi günler |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Açelya
Açelya Kışın pençere önünde kalabilen en güzel çiçek 5 dereceye kadar pençere önünde kalabilir Selluka araştırması 6 sene sonra sona erdi bayağı bilgi edindik Tek çiçeğe fazla ilği gösterinçe diğerleri kıskanıyor |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
"Selluka"
Alıntı:
Sellukaları çok seviyordunuz. Oysa biz sabırsızlıkla bekliyoruz Sellukalarınızın tohumlarının olgunlaşmasını, umarım unutmamışsınızdır, sözünüz vardı!!! Ben talibim bu güzeliği yetiştirmeye ))Ayrıca bloğunuzdaki çiçeklerin fotoğrafları müthiş güzellikte; oldukça zengin içerikli güzel bir blog, tebrik ederim. Gezinmek için oldukça bir zaman dilimi gerekli, öyle üstün körü gezmekle olmaz. İnceleyip bilgilenmek lazım, sarı begonville bir yorum yazdım doğrulama kodu beni pes ettirdi doğrusu... Saygılarımla esenkalınız... Düzenleyen milaca2010 : 07-11-2012 saat 04:36 |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|