![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Gülenmelek Gözleriniz doğru görmüş soyduktan sonra ipe bağlamak zor olduğundan bağladıktan sonra soyuyorum Dikkatiniz için teşekkürler Uzun zamandır bahçeyi gezmediniz Her zaman beklerim İyi geçeler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Benim hurmalarım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
İyi akşamlar sn Ahmeter, Ne zamandır sukulentlere daldım bahçenize uğramamıştım , Ama herşey yine harika ellerinize sağlık. Cesaretimi topladım ve bir orkide aldım kendime biliyor musunuz ![]() Ama korkmuyor da değilim bakalım baharı görebilecek miyiz. Sevgiler eşinize de |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Ardacan
Teşekkür ederim Bravo korkmanıza gerek yok bana evvela cinsini yazın gerisi kolay Beğenileriz için ayrıça teşekkürler İyi akşamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Iyi haftalar
LOBELİA Bu günlerdeki sıçaklık ve yüksek nem en sevdiği ortam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Arap saçı
Harika bir yer örtüçü .güneşten hoşlanmıyor nemli ortamları seviyor Üremesi zahmetsiz kendi kendine çoğalıyor Yaz kış yeşil nemli bir yerde uzun zaman su istemiyor Üzerinde fazla gezinmeyi sevmiyor ama ölmüyor Taşlar arasındaki görüntü güzel ve yayılmaya süratle devam ediyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Ahmeter
İstanbulda bitkiler için gayet güzel bir hava devam ediyor Bitkilerin sevdiği yüksek nem geçe 100 gündüz 70 rüzğar güneyden Bu ortamda çıldıran bitkilerden Bougainvillea devamlı çiçek ve sürgün veriyor Geçe sıçaklığı 10 olunçaya kadar kapalı bir yere alma zorunluluğu yok |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Alıntı:
Şu her yerde bulunan phalaenopsis, mor tek dal çiçekli.3 çift yaprağı var saydam plastik saksıda. Aslında bitkiyi yormadan çiçek sapını biraz kesip, toprak değiştirip dinlenmeye almamın en doğrusu olduğunu düşünüyorum, ama kıyamıyorum elim varmıyor çok güzel bir bitki. İçimdeki gizli orkide sevdası sayenizde su yüzüne çıktı, Yine, sellukayı, begonvili ben ilk defa sizde gördüm ve hayranım her ikisine de baharı bekliyorum frenliyorum kendimi ama nasıl bir hasret var içimde ![]() Orkide konusunda yardımlarınızı eksik etmeyeceğinizden eminim, teşekkürler Düzenleyen Denizardacan : 05-11-2012 saat 20:12 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Can
Orkideniz Phalaenopsis Orkide yetiştirmek gayet zevkli fakat devamlı bilgi edinmek isteyen güzel bir uğraş Bilgi edinmek internetten gayet kolay. bildiğiniz lisandan takip edebilirsiniz veya kitaplardan Orkidenizin toprağını şimdilik değiştirmeyin haftada bir çay bardağı su .bol ışık Bir bitkiyi tanımak için seneler istiyor Sellukayı 6 sene sonra tanıyabildim Orkide için hala bilgi topluyorum İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
orkide
Boğulursan büyük denizde boğul derler Orkideyi bir tutulursanız bırakamazsınız Şimdi benim olduğum gibi sabaha kadar yazmak istiyorum Orkidelerin en güzel cinsi ve bir kitapdan resimleri CATTLEYA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|