![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-02-2011
|
çok teşekkür ederim. yardımlarınızı ve fikirlerinizi alacağım zaten. benim bitkiler konusunda fazla bilgim yok. ancak hayalim tıbbi ve aromatik bitkiler dikmek, bu site ve üye arkadaşlarım sayesinde bunu yapabileceğime inanıyorum. şu ot yok edilmesinden sonra etrafındaki tel örgüleri söküp kısa birduvar üzerine ferforje, ayrıca güllerden taçlandırılmış kalın ferforje bir kapı yapayım. sonra içerisine başlayacağım. artezyende çıkardık. onada bir kuyu yaptıracağım. görüşmek üzere:=)) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sonbahar
Güzel günler geçiriyoruz sıçağı sevmiyen bitkiler çiçeklerini gösteriyorlar Bunların içinde en belirgin olanı Saintpaulia yakın plan resimlerini çekiyorum bütün üye olduğum forumlarda beğeni kazanıyor Her zaman dediğim gibi menekşe ile bütün kış evin içinde beraberiz Sizlerede menekşeyi öneririm Bunun yanında begonvilide unutmamak lazım hele ada begonvilini Seraya sığdırabilmem için bütün begonvillerde budamaya gittim Bu sene büyük sükse yapan benim Maviş çiçeğine özel bakım yapıyorum Orkide için yılbaşını bekliyeçeğiz Sağlıkla kalın |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Seradan resimler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kaybettik
|
Sn Ahmeter bu bahçeyi ve bitkilerinizi hayranlık sözüyle ifade etmek az. Haksızlık olur onlara. Ben aşığım o bitkilerin güzelliklerine. Bu güzellikleri bize sunduğunuz için size de sonsuz saygım var. Eşiniz ve siz selam ve saygılarımı kabul edin lütfen http://www.agaclar.net/forum/attachm...304-kaktus.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...04-kaktus1.jpg siz ve eşiniz için, sukulentlerimden ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Iyi pazarlar |