![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Ahmeter bahçe
Ekim ayındaki bayram ve tatillerden ve benim iş yoğunluğundan bitki paylaşımlarını yerine getirme imkansız bir duruma geldi Kusura bakılmamasını temenni eder iyi günler dilerim Saim Ergin |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
orkide
2011 de açmışlarda bu sene heyecanla bekliyoruz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Çok narin ve güzeller, ah bir de koksalar, Saim Bey hiç kokulu türü yok mu orkidelerin acaba çiçeklere koku enjekte edilebilir mi, teknoloji o noktaya geldi mi acaba, umarım cehaletimi maruz görürsünüz de şimdi pat diye aklıma geldi. Herkese iyi geceler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
orkide
Bu sözleri duyan bütün orkideler ağlıyorlar kokmaz olur mu Bir cattleyanın kokusu Güzelliği Cattleya hediye edilen bir insanın neden başı dönüyor |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Cattleya
Cattleya |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Güzel bir sonbahar sabahı |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Aman ağlamasınlar lütfen, Hiç bir catleya ile tanışamadım henüz bilmiyordum koktuğunu da orkideler kokmuyor, Güzellikleri yeter, |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
SN.Ahmeter orkidelerin üretimi,bakımı,gübrelemesi ve toprağı hakkında bilgi alabilirmiyim acaba,yıllardır orkidelere hastayımdır ama hiç orkidem olmamıştı, şimdi 3 orkidem var ve ben bunları çoğaltmak,hemde yeni orkideler edinmek istiyorum,ama önce bilgi edinmem gerek orkideler konusunda..Sizin engin tecrübe ve bilgilerinizden mümkünse faydalanmak isterim..Bu arada cattleya ya bayıldım harika..Çok teşekkür ederim..Saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Gülşen
Forumda orkidelerle ilgili bölümü okumanızı öneririm İyi günler |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
At kestanesi
Bu gün at kestanesi ile ilgili pek çok yazı okudum Nelere iyi geldiği saymakla bitmez Beni en çok ilğilendiren romatizma ağrıları bir deniyeçeğim |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|