![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Züleyha
Begonvil sellukaya göre bakımı daha kolay ve çiçeklenmesi daha uzun bir eksiği kokusu yok Begonvil Balıkesirde gayet güzel yetişir yazın muhakkak koyun gübresi şerbeti verin ki bol çiçeklensin Ben şimdiğe kadar bir begonvil hastalığına raslamadım Kışın dışarda bırakmayın Mutlu Kutlu bey her renginden pazarlıyor fiyatlarıda pahalı değil 05322850743 iyi günler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Kiraz
Telgraf çiçeği yarım gün güneş alan bir yerde bu yaz çok güzel gelişti Arsız bir bitki ama dekoratif .dalından hemen kökleniyor Bu gün bir kaç dalını çelik yapıp seraya alaçağım kışın dışarda donuyor Bir dal gönderebilirim veya ne arzunuz varsa iyi günler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
su sümbülü
Son su sümbülünü uğurluyoruz geçe sıçaklığı 15 düştü kapalı ve aydınlık bir yere almak şart yoksa hemen bozuluyor ve kurtarmak imkansız |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, komşumdan aldığım dal kolay köklendi ama yer seçiminde kararsız kalmıştım, gölgede keyifsizdi, yarı gölgede daha iyi oldu. Kışın da bu durumda içeriye alacağım. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ahmeter bahçe
Ekim ayındaki bayram ve tatillerden ve benim iş yoğunluğundan bitki paylaşımlarını yerine getirme imkansız bir duruma geldi Kusura bakılmamasını temenni eder iyi günler dilerim Saim Ergin |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
orkide
2011 de açmışlarda bu sene heyecanla bekliyoruz |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Çok narin ve güzeller, ah bir de koksalar, Saim Bey hiç kokulu türü yok mu orkidelerin acaba çiçeklere koku enjekte edilebilir mi, teknoloji o noktaya geldi mi acaba, umarım cehaletimi maruz görürsünüz de şimdi pat diye aklıma geldi. Herkese iyi geceler. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
orkide
Bu sözleri duyan bütün orkideler ağlıyorlar kokmaz olur mu Bir cattleyanın kokusu Güzelliği Cattleya hediye edilen bir insanın neden başı dönüyor |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
SN.Ahmeter orkidelerin üretimi,bakımı,gübrelemesi ve toprağı hakkında bilgi alabilirmiyim acaba,yıllardır orkidelere hastayımdır ama hiç orkidem olmamıştı, şimdi 3 orkidem var ve ben bunları çoğaltmak,hemde yeni orkideler edinmek istiyorum,ama önce bilgi edinmem gerek orkideler konusunda..Sizin engin tecrübe ve bilgilerinizden mümkünse faydalanmak isterim..Bu arada cattleya ya bayıldım harika..Çok teşekkür ederim..Saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Gülşen
Forumda orkidelerle ilgili bölümü okumanızı öneririm İyi günler |