![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Hayırlı akşamlar ahmet bey sanki su sümbülü dağıtıyorum gibi bir şey duydum yanlışmıyım. Bende isterim desem ayıp mı ederim aslında bitki istemek ayıp sayılmaz. Sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
İyi akşamlar efendim, Siteye birkaç ay önce üye olmama rağmen hemen bakıp çıkmıştım. Şimdi son birkaç gündür sizin bahçenizi izliyorum gece gündüz. Hayranlığımı ve saygımı dile getirebileceğim kelimeler lügatımda yok. Ellerinizden öperim, sizin de eşinizin de. Ben bahçenize baktığımda saf huzur görüyorum. Bu nasıl tanrısal bir uyum ve ahenk. Bu güzelliğin iç güzelliğinizden onun da aile saadetinizden doğduğunu düşünüyor ve gerçekten sadece bu huzura imreniyorum. Bahçenizi gezerken zaman zaman sinirlendiğimi fark ettim.Kıskandığımdan değil lütfen yanlış anlamayın, ne kadar ham olduğumu ne kadar huzursuz olduğumu gördüm.Yaşla mı oturuyor bazı şeyler yoksa yaradan doğuştan mı vermiş o huzur ve sükunu size. Lütfen özel olduysa affola.Ama ne kadar yüksek bir mertebe herkese her an seni seviyorum diye ilan edebilmek. Çiçekler yoluyla yapıyorsunuz. Nasip olursa dünya gözüyle görmek isterim sizleri. Sağlıcakla huzurla kalın. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın kartal Dedikleriniz olabilir bu kış begonviller donmasın diye yeni bir usul deniyeçeğim Yaptığımda buradan resimlerim Sayın Serkan Adres ve telefonu özelden bildirirmisin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ardacan Teşekkür ederim iyi niyet ve temennilerinize Umut dolu .neşeli günler dilerim |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Iyi günler
Bu sabah epidentrum orkidenin güzelliği karşınızda |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Bu yeni usulü her yıl bir sürü begonvili kış mevsimine kurban veren biri olarak çok merak ediyorum. İnşallah başarılı olursunuz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sera
Yeni elektrik ve doğal gaz fiatları ile serayı kullanmak imkansız hale geliyor Bu işin artık hobi tarafı kalmadı üzgünüm |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Herhalde bu güzellikleri unutaçağız Begonvillerin henüz bu zamlardan haberi yok Kış geliyor hepside evin içine alınmazki alsan bile çiçek açmaz ki |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|