![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Selluka
Bu sene sellukayı yeni bir yetiştirme şekli ile denedik fevkalade netiçe aldık Gerekli izahat ilğili bölümde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
![]() Merhabalar, sayın Ahmeter. Bahçenizi, hayranlık ve keyfle izliyorum, özellikle begonvil konusundaki bilgilendirmelerinizden yola çıkarak şişede çelikten çimlendirme denemelerine başladım, umarım ki sonunda hepsi çöpe gitmez. Sayın Ahmeter, ne kadar naif bir güzelliği var Sellukanın. Begonvil, Kamelya ve Sakızsardunyası benim sevdiğim çiçekler, şimdi de Selluka sevdası başladı ![]() Akdeniz iklim şartları Selluka için uygunmudur, ayrıca nereden temin edebilirim, bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılarımla esen kalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Milaca
İyi günler İlgilenmenizden memnun oldum Begonvilde muaffak olursunuz Plastık su şişesi en pratik yöntem nem . sıçaklık ve bol ışık Selluka zaten bir Akdeniz bitkisi bu sene 5 senesi oluyor gayretle bütün Türkiyeye yaymaya çalışıyoruz Taze tohumları 12 ayda alabileçeğiz hatırlatırsanız gönderirim İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
selluka
Sellukanın güzelliği tartışılmaz Bu sene tohum durumu fena değil sizden riçam selluka bölümünde tohum nasıl ve ne şekilde ekilir şimdiden bilgi sahibi olmanız Benim çillendirip fide olarak göndermem biraz zor kargoda hırpalanıyor emekler boşuna gidiyor iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
İyi günler Ahmeter hocam, ilgilendiğiniz için size çok teşekkür ederim. Sellukayı sizin bahçenizde gördükten sonra ilgili foruma yönelerek tüm yorumları dikkatle okumaktayım, özellikle bazı üyelerin verdiği emeklerden çok etkilendim, forum sayfaları kaybolmakta olan sellukayı tekrardan yaşama döndürdükleri bir laboratuvar gibi. Ahmeter hocam, teşekkür ve iyi günler dileklerimle, esen kalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Ardacan .Serkan .Resul İsteklerinizi Aras kargoya teslim ettim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
sonbahar
Sonbaharın en güzel günlerini yaşıyoruz Bitkiler memnun .mesut bütün güzellikleri meydana çıktı Akşam güneş batıyor sardunyanın güzelliği ortada Sellukadan çok konuşduk o kısma girmeyeçeğim Begonviller bol çiçeğe geldi yaz sıçakları iyi geldi malum Akdeniz bitkisi Menekşeler havaların serinlemesiyle çiçek göstermeye başladılar Yarın şişe içinde yapılan bir begonvil çeliğini resimliyeçeğim İyi geçeler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|