![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın merto
Bahçede yeriniz hazır olduğu vakit haber bekliyorum kasım ayı dikim zamanı için uygundur Selamlar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
lobelia
Tohumdan yeni çıkan fideler 4 renk ektim yanlız gürünen tek renk çıktı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
|
Günaydın ve teşekkür.
Çok teşekkür ederim tekrar, Kasım ayında sizinle iletişime geçeceğim, yeri kafamda şimdiden hazır. Ağacın ihtiyaçlarını araştırıp ona göre bir yer belirleyeceğim. Keyifli günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Kartal
Küresel ısınma Her sene dünyada --------- ölüm . bilerek yazmadım İnsanlar bitkiler ve bütün canlılar sıçağa dayanamıyorlar Yine sonbahar geleçek yine yapraklar rüzğarların peşi sıra gideçek O heyeçanla sonbaharın gelmesini bekliyoruz Bazı çiçekleri yazın yetiştirmeyeçeğiz cam güzeli . ve küpe gibi RESİM REKS BEGONYA Düzenleyen ahmeter : 17-08-2012 saat 14:16 Neden: EK |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
sıçak ve sardunya
İstanbulda bütün belediyeler resimdeki sakız sardunyanın susuzluğa dayanıklı ve güneşi sevmesini fark ederek yolları bu sakız sardunya ile donattilar |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Alıntı:
Sakız sardunyayı geçen seneden beri yetiştiriyorum.2 saksım var.Çok bol çiçekli,kanaatkar bir bitki.Sulama sorunu olan herkese tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Kartal 2611 NOLU Mesajda boğazda direklere konan sardunya olaçak yeni bir çins nasıl bende bir saksı var biraz zor oldu |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
ADA begonvili
İstanbulun bu yeni küresel sıçaklığında Begonvil gayet güzel oluyor Kışın muhafaza etmek sizın için zorsa Ada begonvili super kışın dışarda bırakabiliyorsunuz |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Alıntı:
Ayrıca tavsiyeleriniz üzere Büyükada'dan aldığım ada begonvili gerçekten çok güzelmiş.Bulabilenler mutlaka edinmeliler bence. Selamlarımla. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|