![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
|
Teşekkürler
Sayın ahmeter, Çengelköyde olmaktan ve çocuklarımı böyle sakin bir yerde büyütme şansına eriştiğimden dolayı bende çok mutluyum. Evimizin olduğu yer Gülcü Mustafa fidanlığına çok yakın, rahmetliyi tanımasamda, şu anda ilgilenen kişilerle sık sık sohbetim olur. Gerçi çiçek sevdasından etraftaki tüm seralarla muhabbetimiz oluyor . Büyük olmasada bir bahçemiz var ve eşimle birlikte toprakla uğraşmaktan ve çiçekler yetiştirmekten çok keyif alıyoruz. Bahçedeki zemin alçaltma düzenlemesi sırasında ağaçlarımızı kaybetmiştik, şimdi bu sonbaharda yeniden düzenlemek niyetindeyiz, ağaç yasemini için yerimiz olacaktır. Çok sevinerek uygun gördüğünüzü kabul edebilirim. Çok naziksiniz, teşekkürler. sevgi ve saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın merto
Bahçede yeriniz hazır olduğu vakit haber bekliyorum kasım ayı dikim zamanı için uygundur Selamlar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
lobelia
Tohumdan yeni çıkan fideler 4 renk ektim yanlız gürünen tek renk çıktı |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
Günaydın ve teşekkür.
Çok teşekkür ederim tekrar, Kasım ayında sizinle iletişime geçeceğim, yeri kafamda şimdiden hazır. Ağacın ihtiyaçlarını araştırıp ona göre bir yer belirleyeceğim. Keyifli günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Kartal
Küresel ısınma Her sene dünyada --------- ölüm . bilerek yazmadım İnsanlar bitkiler ve bütün canlılar sıçağa dayanamıyorlar Yine sonbahar geleçek yine yapraklar rüzğarların peşi sıra gideçek O heyeçanla sonbaharın gelmesini bekliyoruz Bazı çiçekleri yazın yetiştirmeyeçeğiz cam güzeli . ve küpe gibi RESİM REKS BEGONYA Düzenleyen ahmeter : 17-08-2012 saat 14:16 Neden: EK |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
sıçak ve sardunya
İstanbulda bütün belediyeler resimdeki sakız sardunyanın susuzluğa dayanıklı ve güneşi sevmesini fark ederek yolları bu sakız sardunya ile donattilar |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Alıntı:
Sakız sardunyayı geçen seneden beri yetiştiriyorum.2 saksım var.Çok bol çiçekli,kanaatkar bir bitki.Sulama sorunu olan herkese tavsiye ederim. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|