![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Teşekkür
Yaylanızda bu evi beğendim perdeleri yok olsun derhal taşınıyorum Düzenleyen ahmeter : 24-07-2012 saat 16:43 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Havalar sıçak su kenarında sarı kızlar su sümbülleriyle sarmaş dolaş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Hava sıçak nem korkunç bahçede çalışma durumu yok seraya girilmiyor Biraz müzik evde kapalıyız Maviş gene güzel pozlar vermiş ne giyerse yakışıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu sıcakta yayla gibisi yoktur... Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
sıçak ve nem
Sıçağın ve nemin yüksek oluşu her bitkiye etkisi ayrı ayrı Memnun olanlar Begonvil Sakız sardunyalar Havuzda su bitkileri Vapur dumanı Selluka Gardenia Ceylan ve aklıma gelmiyenler Rahatsız olanlar Cam güzeli, ortança Afrika menekşesi Her çins gül Nemin yüksek oluşu seraya yaradı Orkidelerde gelişme gayet güzel Geçen sezon açan bir cattleya yenisi henüz sürgünde iyi günler Düzenleyen ahmeter : 25-07-2012 saat 13:02 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
sıçak ve nem
sıcak saat 7 -3 geçiyor bütün çiçekler su istiyor sıçak ve nemden dışarı çıkamıyoruz Mavişin hatırına çıkayım dedim bunaldım olmuyor Camdan bahçeye bakıyorum Düzenleyen ahmeter : 25-07-2012 saat 18:06 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Houttuynia cordata
Havuz kenarı bataklık bitkisi toprak altında kışı geçiriyor beyaz çiçekleri var yapraklarının renkli olması güzel ,kökten ayırmakla coğalıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|