![]() |
|
|
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Bahçem
Sayın Jineop Sevginizi ve emeğinizi katarak yapmış olduğunuz bu çalışma için teşekkür eder İyi günler dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Sevgili ahmeter, Torununuz çiçeğe durdu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Selluka
Sayın Günüm Güle güle büyütün İyi Günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Tek kelimeyle muhtesem... Sevgili Jineop da siir gibi anlatmis. Iyi ki gidip bu güzel resimleri cekmissiniz, sanirim icime sindire sindire birkac kez daha bakmam gerekecek. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ahmeter, Sevgili jineop'un ki de dahil olmak üzere bütün arkadaşlarımızın bahçelerini büyük bir zevk ile, imrenerek (kimi zaman da kıskanarak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe
Sayın çiçeksever 70.Defne d.Kasapoğlu.Ko 900. Dudı Hepinize teşekkür eder .İyi günler dilerim Sayın Dudi siz İstanbulda olduğunuzdan arzu ettiğiniz bir bitki ve tohum varsa isteyebilirsiniz Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Yaban mersini
Bahçemdeki 81 nolu mesajın en son resmi yaban mersini üzerinde meyvaları var İstanbulda marketlerde 250 gramı 10 lira Ne kadar faydalı bir yemiş olduğunu internetten bulup takıp edebilirsiniz Kimseden ses cıkmayınca dayanamadım ,Bahçenize dikermisiniz İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Sn ahmeter, gerçekten büyük emeklerle oluşturulmuş çok güzel bir bahçeniz var. Bakınca insanın ruhu da bedeni de dinleniyor. Darısı hepimizin başına olsun. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Sellukalar açtı
Bu sezonun Sellukaları açtı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Selluka
Sizlere de bol sellukalar dilerim İyi Günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
Ahmet bey, Emeğiniz karşılığını bulmuş. Elleriniz dert görmesin. Jienop'da döktürmüş fotoğrafları, ziyafet gibi oldu hani ![]() Bir kamyon moral, hafta sonu için. Sellukaların tomurcukları açınca fotoğraf bekliyoruz. Hoşça kalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Gözünüz aydın, güzel bahçenize çok yakışacağına eminim. Güle güle, koklaya koklaya büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Selluka
Saat 21 herkese iyi akşamlar Sizleri bu saate kadar beklettim ancak bahçeden cıkabildim Sellukamız tohum ekildikten 185 gün sonra çiceğini gösterdi Biraz daha büyümesini bekliyecektim ama bu gün bir karadenizli hanım resim koyup buna yaprak diyeni vururum dedi evet yaprak değil ÇİÇEK Aslında her 2 ciçek yani benim çiçekle o hanmın ciçeği kardeşler Selluka sezonu açıldı bol bol konuşacağız Bu hafta aramızda bazı kalpler kırıldı üzgünüm Hepinize iyi akşamlar Düzenleyen ahmeter : 04-08-2009 saat 20:26 Neden: yanlış kelime |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2009
|
Sellukanız ve bahçeniz çok güzel görünüyor bol çiçekli günler dilerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2009
|
Sayın Ahmeter dönüp dönüp bahçenize bakıyorum insan gözlerini ayıramıyor aman nazar değmesin bahçenize bir mavi boncuk asmak lazım size de böylesi yakışır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Selluka
Sayın emrezgi Bu nazik jestinize teşekkür ederim bende sizi bir çiçek kabul ediyorum Bahçede arzu ettiğiniz yere yerleşebilirsiniz İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Ahmet Bey bazı köşeler estetik, bazı köşeler cıvıl cıvıl, ördeklisüs havuzuna bayıldım. Sevgtili Jineop'a da fotoğraflar için teşekkürler, bahçenizi daha yakından tanıttı bize. Kuyu olduğunu sandığım şey dekor mu yoksa işlevsel mi? Aklıma Enez'deki su motoru geldi. Böyle bir kaplamayla daha güzel görünebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|