![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-04-2022
|
Sayın ahmet bey bu forumu şu an kullanma amacım sizle iletişime geçip sizden ada begonvili alabilmek.mesajlarım geliyor mu size bilmiyorum .bu platformu kullanmayı daha öğrenemedim .bir doğa sevdalısı olarak en azından bir cevabı bana çok görmeyin .teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Mayıs ayı içinde çelikler uygun hale gelebilir özelden adresinizi gönderebilirsiniz iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
|
Mesaj şeklinde numaramı gönderdim geldi mi size? Galiba özel mesaj gönderilemiyor size |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
|
Ada begonvili için adresim
Alıntı:
Adres:Şehit muhammet türk sokak Sahil durak Çarşıbaşı/TRABZON Tel:05398379112 Bu mumarayı ararsanız çok kısa sohbet etmek isterim bu konu hakkında. Teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Herşey çok güzel Ahmet Bey. Dut- ortanca ikilisi ile, palmiye gövdesine ektiğiniz çiçeklerle oluşan düzenleme hem güzel, hem de çok akılcı. Tabii süs havuzunuza da imrendim, ellerinize sağlık. Düzenleyen Vildan Sönmez : 18-07-2009 saat 21:28 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sizin ve eşinizin ellerine sğalık Ahmet Bey, herşey birbirinden güzel, düzenli, titiz... Çim konusundaki görüşünüze katılıyorum. Çim veya yer örtücüler bahçelerde arka fonu oluşturuyor, böylece bitkiler veya ağaçlar ön plana çıkıyorlar diye düşünüyorum. Ayrca Adalet Hanım'ın yazdığı gibi, yazın toz, kışın çamur derdi olmuyor, yer örtücü olmayınca ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın bahçe düzenli görünmüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Aynı fikirdeyim sevgili Limon, benim meyve fidanlarımın olduğu arka bahçem için önerilerinize ihtiyacım var, daha sonra bir fotoğrafını çekip yüklerim bakalım neler yapabiliriz. Belki de Ahmet beyin bahçesinden ilham alırız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Kalemle cizilmis gibi kusursuz düzenli bir bahce... Güzel günlerde tadini, saglikla cikarmanizi dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Çok çok güzel bir bahçe ellerinize sağlık. Her şey büyük bir özen ve sevgiyi çağrıştırıyor bakınca.Fikir alınacak bir sürü güzellik mevcut fotoğraflarda. Ağız tadı ile keyifle vakit geçirin inşallah. Hürmetler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemdeki Sellucalar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Ben yapıyorum Sizde yaparmısınız Bakın ne güzellikler elde ediyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Saintpaulia |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Soru ve çevaplar ilğili bölümde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Zamanı geldimi saksı değişimini yapın yoksa bu durumla karşılaşırsınız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çiçekleriniz ve bahçeniz çok güzel görünüyor sn. Ahmeter elinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Bahcem
Saat 19 30 bütün bahcede çiçekler su istiyor 19 da bir deneme yaptım tekrar eve girdim sıcaklık hala 30 Bahcede su verince zaten yüksek nem daha da artıyor ve bana rahatsızlık veriyor Bu gün sıcaklık 35 oldu bu iklim değişikliği bitkilerinde keyfini kacırıyor .Artık küpe .cam güzeli ve ortancayı zor yetiştirebileceğiz İstanbulda sıcaklık 30 dereceyi 1 veya 2 gün görürdü fakat şu son senelerde haftalardır 30 dan yukarı Çimler günde 2 defa su istıyor sellukalara her gün su veriyorum Sellukaları kışın seraya almak şart sera ısıtılması masraflı oluyor gecen sene biraz dokundu Sağlık olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-12-2008
|
Sayın ahmeter, Ellerinize sağlık demek bile yetersiz kalacak. Bu ne hoş, ne zevkli bir bahçe böyle. Tüm bitkiler çok sağlıklı, çok iştahlı görünüyor ayrıca. Gerçekten kutlarım bu özenli bahçeyi yarattığınız için... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Bahçem
Sayın Turuncuhis Teşekkür ederim .Ama 45 senelik benim bahçıvanımında emeği çok İyi günler unutamadığım İzmire selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Selluka
Sizlere güveniyorum hep beraber taşırız Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Ahmeter, bahçeniz çok güzel ve bakımlı. Uzun yılların oturmuşluğu var, çok sakin ve huzur verici. Sizde de uzun yılların tecrübesi vardır. Sizin ve eşinizin ellerinize sağlık, sağlıkla keyfini çıkarmanızı dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
İlave olarak; çiçek çeşidiniz bol ve çok güzel. İlk gördüğümde Ege'de bir bahçe zannetmiştim. Yıllar sonra, hiç olmazsa bir kısmı için darısı başımıza... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe
Sayın Kiraz Teşekkür ederim .Bir Ege ve Akdeniz hayranıyım ama bir ömür İstanbuldan kopamadık onun için bir begonvil melissa ve narenciye hastası olduk Her türlü Akdeniz bitkisini seviyor ve yetiştirmeye çalışıyorum bir arzunuz varsa iletebilirsiniz Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2013
|
süpeeer maşaallah çok güzel bahce yazlıklar gibi begonvili istanbulda yetiştirmek gercekten çok başarılısınız sizi tebrik ederim bayıldıım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Karbeyaz Teşekkür ederim müsait zamanınızda tüm bahçeyi gezmenizi arzu ederim iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-01-2013
|
merhaba..bahcenize hayran oldum..cok güzel..hele besiktasta olmasi beni cok duygulandirdi cünki bende besiktasliyim..ama 40 senedir almanyadayim..artik emekli oldum.marmarisde 5-6 ay kaliyorum..evim bahceli..ne eksem büyüyor orada..begonvillerim kocaman..berlindede bahcem var..ama burasi su anda cok soguk..bir sey yapamiyoruz..size ve esinize güzel bahcenizde mutluluklar dilerim.Hoscakalin.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenizin her bir köşesini tek tek incelemek gerekiyor. Bahçeyi böyle yapmak da, sonra onun düzenli, göze hoş görünür ve bakımlı tutmak da kolay olmuyor. Sizin ve değerli bahçıvanınızın ( ![]() Mugonuz muhteşem olmuş. Ağaç alırken yavaş büyüyorsa nasıl olur, bekleyebilir miyiz diyoruz ya sonra bakıyoruz ki yıllar geçmiş ağaçlar da büyümüş, değil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|