![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-05-2023
|
Harika, sizi nasıl kıskanıyorum bilemezsiniz. Girne hala gece bile çok sıcak. Buranın da güzel tarafları var tabi, guava, avokado, papaya çevre bahçelerde dolu. Maşallah iyisiniz, selluka görsel şölen yapıyor, aromasını alamıyor olmamız çok fena. Sevgiler saygılar selamlar … |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Doğanın güzellikleri ,,,,,,, |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
SELLUKA Bütün gün beraberiz |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-02-2020
|
Çok güzel görünüyorlar en son 2022 yılındaki paylaşım etkinliğinden tohum bulmuştum sanırsam sonrasında maalesef tavuklara yem oldu burada gördügüm iyi oldu tekrar alacağım |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
|
Nezaketinizi ve estetik duygunuzu takdir etmemek mümkün mü? Sellükanın kokusunu özlemişim. Keyfiniz bol olsun. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Ahmeter bahçe |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Ahmeter bahçe |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben sizlerleyim bazı resimler yan oluyor düzeltemiyorum iyi günler |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaçsever
|
Harika paylaşımlar. Hayranlıkla izliyorum. Sayın hocam bu siteden kimler geldi, kimler geçti. Sizin bu siteye olan katkınız çok büyük. Küsecek ne var? Hayat çok kısa, bahçivanlık, resim, seyahat, hayvan sevgisi … hepsini sığdırmak zor ihtiyarlayınca. Ben beğen tuşuna basınca “ hata” veriyor. Her paylaşımı beğeniyorum farz edin. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
SAYIN ZÜLKAİDE Teşekkür ederim Selamlar iyi akşamlar hoş kalın |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Beğeni basanlara teşekkürler son resim orkide cymbidium iyi akşamlar |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2009
|
Ellerinize sağlık Sayın Ahmeter... Çiçekleriniz ayrı güzel, fotoğraflarınız ayrı güzel (Ben fotoğraf işini pek beceremediğim için bu kadar canlı ve etkileyici kareler yakalayamıyorum). Fotoğraflarda yan yüklemenin önüne geçmek için bazen dosyayı küçültmek ya da fotoğrafı biraz kırpmak işe yarayabiliyor, aklınızda bulunsun. Fırsat buldukça fotoğraflardaki çiçeklerin isimlerini yetiştirme maceranızdan küçük notlarla beraber paylaşırsanız bizler de tecrübelerinizden daha fazla yararlanmış oluruz. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaşımın ilerlemesinden çiçek türlerini nerdeyse 2 ye düşürdüm CYMBİDİUM VE BEGONVİL MERAKINIZ VARSA SORABİLİRSİNİZ SELAMLAR |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
|
Üstadım bu Begonvil ayrı güzel. Renk geçişleri muhteşem. ![]() Gününüz aydınlansın. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçe
Herhalde site yönetimi bu sayfayı açtı görünçe şaşırdım cok konu olunca yoğunluk oluyor birde bu resim işinde pek muaffak olamadım bol resim göndermek lazım herhalde bir sekreter bulacağız Bahçe 30 senelık bahçe hep elimiz üzerinde sitede resimleri toplamaya çalışayım bakalım olacak mı İyi Günler |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahcem
Sayın Bennur kışın sellukayı seraya alıyorum.begonvillerle beraber eviniz bahçeli mi İstanbulun neresinde selamlar Sayın İklimsiz her zaman beklerim demek sık sık Giresundan İstanbula geliyorsunuz iyi günler Sayın Jineop çiçek açarsa vermem iyi günler Sayın Koyu yeşil Bütün bahçeye koyun gübresi ve şerbeti kullanıyorum asla kimyasal suni gübre kullanmıyorum .Yanlız salyangoz ilaçi kullanıyorum Selamlar Sayın Tonba resimleri skype dan bir dostuma gönderiyorum o ağaçlara gönderiyor Selamlar Her konuda öğrenmek bilgi edinmek güzel bir tutku hiç cekinmeden sorabilrsiniz ben izah etmekten zevk alırım İyi Günler |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
üç güzel resim
Yabancı dergi bu 3 güzel resim bizim çalışmalarımıza örnek olabilir |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Selluka
Sayın maki 2009 Senesinin 1 ayından itibaren mevcudu kalmıyan selluka tohumlarını . istiyenlerin adreslerini saklıyordum 200 yakın adres oldu Ben size tohum gönderdiğimi bilmiyorum çünki adres ismi ile site rumuzu ayrı Pek tabii öyle olacak ama düşünün 100 kişiden fazlası o şekilde Eşleştirme çok zor oluyor Kar yağıp sıcaklık 1 dereceye düşünçe sellukaları seraya alma meçburiyeti doğdu 10 adet selluka fidanını 1 metreden kesip içeri zor sığdırdım Size gönderdiğim kapsulde en aşağı 10 tohum var Aynı tohumları ben ektim durumu size bildireceğım Siz ekmeğin kapsulü sıçak bir yerde kurumaya bırakın Bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim Her halde bu kadar zahmete bir madalya alacağım Yazaçak cok şey var ama peşimden gelen moderatörler var Armutun sapı üzümün çöpü İYİ GÜNLER |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ahmeter, Selluka tohumlarım bu gün geldi. Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Dediğiniz gibi sıcak ortamda kurumasını bekliyeceğim. Dilerim başarılı olup şansımı değerlendirebilirim. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ahmeter; Bende bugün kargomu aldım. Özellikle bir çok kişiye sizin sevdirdiğinizi düşündüğüm bu enfes bitkinin artık benimde bahçemde boy göstereceği sevinci, bende müthiş bir heyecan yarattı. Bu nedenle duygularımı, sayfalarını zevkle ve merakla takibetmekten keyif aldığım bahçenizde de dile getirmek istedim. Tekrar çok teşekkürederim. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Su
Bir senedir devamlı suda |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Scirpus
Ben ufak saksıya diktim Suda gayet güzel oluyor Evden hediye verdiler Düzenleyen ahmeter : 26-02-2011 saat 11:24 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Ahmeter bahçe
Saat 12 iyi günler |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Akşam oldu yinede bastı kareler
Evet akşam oldu hava karardı Ben perdeleri kapattım Size değişik bir konu olsun Bergamot sayfasına gidermisiniz |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Azalea açelya
Bu gün yağmurda çiçekleri ıslandı |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu mevsimin en güzel çiçeği
Son senelerde korkunç bir üretimi var Nasıl olduğunu henüz keşfedemedim Sevdiği sıçaklık 10 -20 arası toprağını hiçbir zaman kuru bırakmayın |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Cambria
Sayın Doğan Seradan aldım çaydanlık şeklinde saksıda duruyor resim ilave ettim daha iyi anlaşılsın diye Saksıda su yok fazla su derhal çürütür Orkideniz için paphiopedilum telefon özelde . olup olmadığını sorabilirsiniz CAMBRİA gübre vermeden çiçeğe gelmiyor İyi günler |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Mimozam
Kıskanıyordum. kimsenin seni görmesini istemiyordum Benim güzel mimozam Seni bunça sene sakladım Dökül güzelliğini herkes görsün Benim mis kokulu MİMOZAM |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|