![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Yıldız
Resim pek net değil fakat galiba bir yabani ot begonvil için forumda bir sayfa var bilgi edinebilirsiniz Selamlar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2016
|
Kullandığınız fotoğraf makinası ne acaba? Renkler çok doygun olduğundan samsung sanırım. Özellikle çiçeklerde çok başarılı iş çıkarmış söylemeden geçemedim ![]() @Ahmeter |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Fotoğraf makinam
CANON digital ıxus 75 Havalar ısındıkça bahçe işleri yoğunlaşıyor sulama en büyük yorgunluk bahçeden bir köşe |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
FUJER Gölgeyi seven bir bitki nemli ortamda güzel gelişiyor |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Hanımefendi
Sınıfta parmak kaldırıp soru soran olmayınca bende anlatmayı kısa keserdim Menekşeler İstanbulda hiç güneş görmeyen ve poyraz rüzgarı alan bir bölümde İyi günler |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Sayın Ahmeter; bahçeniz çiçekleriniz çok güzel havuzunuza bayıldım bende yapmayı düşünüyorum havuzdaki balıklar, çiçekler, suyu ve kışın ki durumu hakkında bilgi verir misiniz ^^ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Süs havuzu
Sayın Dongyul İyi akşamlar herhalde isminizi doğru yazabildim Süs havuzları görüntü ve zaman geçirmek için güzel bir hobi su daima insanları etrafına topluyor Avrupanın şehirlerinde botanik bahçelerinin en cazip yeri Benim havuz 40 senelik siz başlayın ben yardımcı olmaya devam ederim Suallerinize cevap bir kitap yazılır birçok bilgi birikiminin bir araya gelmesi şart su bitkileri ,su, balıklar filtrasyon ,havalandırma ve aklıma gelmeyenler Foruma video konulamıyor galiba veya ben yolunu bilmiyorum Façebookda ahmeter sayfasında videolardan güzel havuz görüntüler görebilirsiniz Benim merakım çok büyük şimdi size yakın bir yerde su bitkileri göleti yaptırıyorum Telaşlanmayın forumda havuz yaptırdığım 10 yakın üye var Bir tonluk plastik su deposunu ikiye bölerek başlayabilirsiniz kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
çiçekler
,,,, |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
iyi günler
Havuz ve çevresi Havuz etrafında nemli bir ortam oluştuğundan bitkilerde güzel bir büyüme oluşuyor |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Hepside muhteşem |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitkilerde nem
Bitkiler nemli ortamları seviyorlar kaktüsler hariç , bazıları arzu ettikleri nem sağlanmazsa erken bozuluyorlar Orkideler,, reks begonyalar , fittonya ,fujer gibi nem şart Bütün orkide türleri yazın yüksek nem şart 50-70 arası Sera içinde ikinci bir sera var nemi yüksek resmini koydum Evdeki orkidelerinizı yapraktan gübre verin ve üzerine gün aşırı naylon geçirerek nemli ortam sağlayınız Kelebek orkidelerimin yaprakları neden tavşan kulağı gibi en çok sorulan sual nemsizlikden iyi günler |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçede süs havuzu ve koi balıklar
Yazın havuz kenarında oluşan yosunları yiyerek ,kışın mutlaka yem vermek şart süs havuzlarının en güzel balığı kışın havuzda kalabiliyorlar bilgiyi paylaştım Resimde yosun yiyorlar |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Siz bir peysaj mimarısınız
,,,,, |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
şu güzelliğin yeter
Muzun yeni yaprakları |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-10-2014
|
Sayın ahmeter havuzun etrafında ki eflatun yıldız çiçekleri öğrenebilir miyim? Bir türlü çıkartamadım.Diğer taraftan muhteşem bir bahçeye sahipsiniz sizi tebrik ediyorum.İlmek ilmek işlenmiş.İnanın bu hayattaki en büyük hayalim kendime ait böyle güzel bir bahçeye sahip olmak.Naçisane ufak tefek çalışmalarıma balkonum da başladım. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Evin
Doğaya ve çiçeklere meraklı olmanız memnuniyet verici ve güzel bir özellik,düşünün ki evine saksı sokmayan ve bunalımda olanları yakından tanıyorum Sorduğunuz bitki kendi kendine bizden hiç bir ilgi görmeden yaşayan ve ismıni bilmediğimiz bir bitki gayet arsız kışın ölmüyor Forumda benim kavanoz bahçeyi bir yakından inceleyin bahçeye gerek yok müthiş bir hobi TERRARİUM Ayrıça Afrika menekşesi süper bir uğraşı tavsiye ederim iyi günler |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sıçak sımsıçak
Bu gün bütün çiçekler yanıyoruz dediler bütün önlemleri aldık çünki onları seviyoruz Çelik veya fide için kaliteli torf kullanmak şart yoksa emekler boşa gidiyor |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Terrarium
Kavanoz bahçe |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Pazar gezmesi
Bir dostumun bahçesini geziyoruz her taraf çiçek tebrik ettim bu sarışın güzeli ilk defa görüyorum vuruldum bir dal alabılirmiyim dedim istediğin kadar al dediler Heyeçanla bir dal kırdım dikenleri aklıma gelmedi ses yapmadım ama canım yandı Saksıya diktim bekliyorum |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-01-2013
|
Sayın Ahmeter, Hala bahçenizdeyim, notlar alarak ilerlemeye devam ediyorum. Sayfanızda beğene bastıklarım nacizane kendim için aslında, geriye dönüp oradaki açıklamalarınızı tekrar bulabilmek için... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Dilara hanım
Teşekkür ederim Lobelia papatya gibi bahçenin toprağına karıştı ve yerleşti her saksının kenarından çıkıyor bizde değerlendiriyoruz |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
İftardan sonra
Sana kim kaynana dili demiş |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben bu güzellere vurgunum |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
,,,,,Son resim arap saçı yeni bir renk ilave oldu açık yeşil |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2015
|
Sayın ahmeter bu güzelliklere ne kelime yeter ne cümle bir roman yazılsa azdır bu kadarmı zevk azim ne söylesem azdır ellerinize emeğinize sağlık iyiki bu bahçeyi tanıdım bu güzellikler beni benden alıyor Saygılarımla . |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-01-2013
|
Sayın Ahmeter, Saksı içinde 2 adet begonvilim (biri koyu pembe, diğeri beyazlı uçuk pembeli) var, bahçede duruyor yerlerine tam karar veremediğim için bahçeye ekemedim saksıda olmalarında sorun olur mu acaba? Bir de 2 renkli begonvili (aynı dalda hem pembe hem beyaz çiçekleri var hatta bazı çiçeklerin yarısı beyaz yarısı pembe) çelikten üretme imkanı var mı acaba? Eğer mümkünse ne yapabilirim zor olmazsa detaylı anlatır mısınız rica etsem. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
,,,, Bende henüz yeni bir bitki bir bilgim yok yalnız serada yüksek nem olduğundan yaprak renkleri güzelleşti koyu bir renk aldı Selamlar |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|