![]() |
|
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
.Şu kanıya vardım ki güneşi seven çiçekler bile yakıcı sıcaktan rahatsız oluyorlar Ben de aynı fikirdeyim.Yaz boyu açacak diye düşündüğüm çiçekler mayıs-haziran ve eylül -ekim ayların da çiçeklendiler. Sardunya bile sabah güneşini severmiş ( ner de okuduğumu hatırlayamadım ).Tabii bu izlenimlerimiz yazı çok sıcak geçen bölgeler için geçerli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Merhaba sayın imgelem, bahcenizi ilk defa gezdim tek kelimeyle muhteşem herşe en ince ayrıntısına kadar düşünmüsünüz ellerinize salık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili nurcanabay..Tabii biz de yazları sıcak geçen yerlere giriyoruz.İzmir Ayvalık'dan 3-5 derece daha sıcak... Sevgili sevimk teşekkür ederim güzel sözleriniz için.Daha yapacak çok iş var... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-04-2009
|
çok güzel olmuş güle güle sağlıcakla kullanın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sn Berke.. Bahçemden tüm ağaçlar.net ailesinin yeni yılını kutluyor ve kendilerine Penguen Alex'in şarkısını armağan ediyorum. http://links.mailing.greenpeace.org/...DAS1&mt=1&rt=0 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gercekten o mozaik köşesine bakınca içim gitti, hayranlıktan ![]() Sanat eseri yaratmışsınız. Çok beğendim çokkk. Evinizde, çiçek güzelliğinde yaşamnızı dilerim. Sedirin bitmiş halini, merakla beklemekteyim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2009
|
sayın imgelem, bahçeniz ve sabrınıza hayran olmamak mümkün değil. çalışmalarınızı keyifle izliyorum. bu arada; sizin ve yakınlarınızın yeni yılını kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İstersen sen de bahçene şöyle basit bir mozaik yapabilirsin.Ben çok beğendim.Üstelik Benimki kadar zahmetli değil.. Düzenleyen imgelem : 03-01-2010 saat 14:50 Neden: Ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
İnşaattan artan epey kalebodur var. Şu havalar bir açsa, yapacak iş cok. Sabah kar durdu diye sevinmiştim, şimdi başladı yeniden. Buraya bahar zor gelecek arkadaşım ![]() Kamelyan pek güzel açmış. Ben bahceye dikmiştim, açmaya başladı. Benim kamelya katmersiz açıyor ama ![]() Küvet havuzda beklemede şimdilik. Bakalım neye benzeyecek son hali. ![]() Sevgiler ve bir kucak dolusu kar yolluyorum Ege ye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın imgelem, bahçeniz her zamanki gibi çok güzel.Güzel eserlere imza atmışsınız.Sardunylalar ve kalenço çok güzel.Kamelyalarınız ise beyaz da hasatalık var gibi geldi.Geçen sene benimki öyle olmuştu.açmadan döküldüler.inşallah sizinkiler öyle olmaz.Tam hatırlayamadım ama ya fazla sudan **** demir eksikliğinden olacak diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın imgelem; Bu bahçeyi bugün aktif görünce farkettim. Taş zeminli sedir'e ve mozaik çalışmanıza âşık oldum. Ah o kaplumbağa çalışmasına da söylenecek söz kalmadı artık. Ben de mozaik çalışması planlıyorum, fakat hobi malzemeleri satan yerlerden hazır renkli mozaik taşları alacaktım. Doğal taşlarla bu kadar güzel şeyler ortaya çıkacağını düşünmemiştim. İnanın zevkiniz konusunda hayran kaldım. Şu sediri kopya çekmeyi planlıyorum. Harikasınız, ne diyeyim... Ufkumuzu açacak fikirlerinizin devamını dilerim. ![]() Sağlıcakla Kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|