![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Begimoş ve Haydut bizim için de çok özel. Onları o kadar çok seviyoruz ki, biraz ortalıktan kaybolsalar ailece çıkıp arıyoruz, özlüyoruz. Ama bahçenin kedi nüfusu hızla artıyor. Etrafta yeni yeni çoook güzel kediler peydah oldu. Rastladıkça onların da güzel resimlerini bahçeme ekleyeceğim çünkü bahçe ve hayvanların bir bütün olduklarını düşünüyorum. Bu bağlamda yakındaki çocuk yuvasına ait olan ama bütün bahçeleri ziyaret eden tavşanlarımızı da sizinle paylaşmak istedim Selamlar..Düzenleyen Eser İlhan : 14-01-2013 saat 16:39 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
köpeğimiz vardı. Çocuklarım çok severlerdi. Bahçeniz, bitkileriniz çok güzeller. Sevdilerinizle, sağlıkla tadını çıkarmanız dileğiyle... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın SDurul, haydut adını ben koydum. Çok iri ve güçlü bir erkek kedi.Öylesine efeleniyor ki,sevmeye kalksanız bile sert bir "miyavvvv" la sizi tersliyor.Ama öyle de saf bakışları var. Canı isterse gelip kucağınıza kıvrılıyor (daha doğrusu sığışmaya çalışıyor ) Görmeniz lazım, mahallenin iyi kalpli kabadayısı gibi ![]() Çevresinde hiç başka erkek kedi istemiyor. Hepsini dövüyor. Hatta yeni taşınan komşularımızın çok güzel beyaz uzun tüylü ve erkek bir iran kedisi var, taa evin içine girip dövüyormuş onu. Bu yüzden acele kısırlaştırdılar beyaz kediyi (Haydut kokusunu almasın diye) Yaaa, işte böyle bizim mahallenin haydudu ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Onların da yaşam kuralı bu. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sediriniz hayirli olsun. Insallah gölgesinde keyif yaptiginiz resmi de birkac yil icinde bizlerle paylasirsiniz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
sevgili sibel774 çok teşekkürler. Sizin bahçe maceranızı merak ve ilgiyle izliyorum ![]() sevgili limon, güzel sözleriniz için teşekkürler.Ben de size çok güzel ve yeniliklerle dolu bir sezon dilerim. Sürprizlerinizi merakla bekliyorum. Uarım bizi çok bekletmezsiniz ![]() [B] Sevgili uzaylı, sevgili ligustrum çok teşekkürler. Evet, gerçekten de alevler sezonu açtılar. İnanılmaz bir hızla yeni sürgünlerini veriyorlar )Sevgili dostlar, sevinçleri paylaşmak onları çoğaltıyor iyi ki sizler varsınız, agaclar.net var.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolun çiçeksever70, artık sedire nasıl bakmam gerektiğini öğrendim, bakımını ilaçlamalarını zamanında yapıp riski en aza indirmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|