![]() |
|
![]() |
#1081 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Hozat
Bahçeniz çok güzel ,tebrik eder başarılar dilerim Begonvil aradım bulamadım iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2015
|
Hepsi çok güzel ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili hozat; maşallah hepsi bir arada çok güzel görünüyorlar... Kolay gelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yemek masası sözkonusu ise bir şekilde halledersiniz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Ağaç Dostu
|
Beğeni yapan Dostlara teşekkür ediyorum. Sevgili Adalet, gözden çıkmış bir masa o,kenarında büyük bir çatlak var. Bu şekilde kullanılmasını nedeni ise:Saksılarla uğraşırken eğilmek zor oluyordu.Bende çalışmaları masanın üzerinde yapmaya başladım.Daha sonra PİNTERES'TE böyle bir düzenleme gördüm ve aceleyle ne var ne yok üstüne koydum. Ne var ki, durum böyle olunca, işleri yine iki büklüm yapmaya başladım.O da, ayrı konu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hozat petunyalarınızın renkleri çok güzelmiş, güle güle büyüsünler inşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Ağaç Dostu
|
Hoş geldin Sevgili Kiraz Çok sevindim seni görünce,bizim alışkanlığımız bir başka galiba.. Öyle bir "beğen" yaparak geçemiyoruz. Hangi bahçeye girsem bir iki satır yazıyorum. Bahçemin eski halinden eser yok,artık çok meşgulde olamıyorum.Zorlanıyorum çünkü. sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
İyi günler Bir zamanlar maziye bak, ne kadar şendik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah sevgili hozat, pencere önleriniz çok güzel olmuş. İlk penceredeki çiçekliğinize bayıldım ve şişelerdeki gül şurubu muydu, gelincik şurubu muydu? Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senin hemen hemen her mesajı bir tıkla geçmeyip, güzel duygularını dile getirmene hayranım. Övgü ve takdirini elinle değil, sözlerinle ulaştırıyorsun. Boşuna dememişler; Söz uçar yazı kalır diye...bunun en güzel örneğisin Sevgilerimle.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Günaydın şu ilk pencere önüne hep bayılmışımdır şişelerde yine gelincik şerbeti var yanılmıyorsam mis gibi sayenizde tanıştım bende gelincik şerbeti ile gerçekten hoş bir tadı var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili günebakan Günebakan deyince aklıma; Zarif, saygılı ve sevgi dolu bir yürek gelir. Meziyetlerin arasında, iyi bir fotoğraf okuyucusu olduğunu da, varmış. Çünkü o kare,gerçekten usta fotoğrafçılardan da çok övgü aldı bu güne kadar. Sevgiyle anneler gününü kutlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Sayın Hozat; çiçekleriniz muhteşem ayrıca dekorasyon uyum çok hoş ellerinize sağlık ^_^ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fazla abartmadan paylaşılan bir fotoğrafa elimden geldiğince birşeyler yazmak gerektiğini yazmaz isem o kişiye ayıp olacakmış gibi hissediyorum. Zira bu fotoğraflar sonuçta bir emek karşılığı oluşuyor. Kısaca emeğe saygı diyeyim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yeni Gine, Zaten okuyan bir toplum değiliz, bir de yazmaya cimrilik edince kelime dağarcığımız gittikçe kısırlaşıyor.Ben bu site için söylemiyorum. Genelde böyle...dijital ortam güzel dilimize çok zarar veriyor ne yazık ki, Yine de, "ağaçalar.net Türkçe'mizi koruyan tek sitedir.Bu da, beni çok mutlu ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2015
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Sn. Hozat bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel , sevgi ile büyüyen çiçekler böyle oluyor eminim. Sizin masalarınızda çiçekler benim se sebze fideleri var. ![]() Bu yüzden ben Fesleğen, Latin çiçeği ve Kadife çiçeği yetiştiriyorum, petunya da sebzeler için faydalı bir çiçek olduğundan en kısa zamanda bende petunya yetiştirmeyi düşünüyorum. Petunyalarınızın hoş bir görüntüsü var, çok beğendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|