![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Daha sonra su boruları çakılan demirlere geçirildi,elektrik borularından da üst taraf yapıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
en son aşamada da naylonu geçirip, etrafına kalaslar koyduk ve toprakla kapattık.Giriş için basit bir kapı yaptık veee bittiiiii. Artık kış aylarında çiçeklerimin donma tehlikesi en aza indirilmiş oldu,inşallah çiçeklerim kışı donmadan geçirir. Bahara yakın tohumlarımı çimlendirmek için de çok iyi olacağına inanıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Artık biraz da bahçemden görüntüler ekleyeyim.Narlarımız gayet güzel oldular, ben bakmaya doyamıyorum resmen tablo gibiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Süs biberlerimin son hali |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jineop'tan gelen cana ve gün güzelim bahçeme değer katan yeni üyelerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Kaktüslerim, küçük bi kaya bahçesi yapma fikrindeyim etrafını curuftan kayalarla çevirmek istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemize beton attık, kenarlara çit yaptırdık girişe de hazır çim döşedik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şu bahçenizin açık adresini bir yazıverin de, toplamanıza yardım için gelelim! ![]() ![]() ![]() Afiyetle yiyin. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Orjin, açık adrese gerek yok burası küçük bir ilçe, Kula'ya geldiğinizde bahçeyi ve nar ağacını göreceğinizden emin olabilirsiniz. Yanınızda istediğiniz kadar boş kasa getirebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin bu yürekten çağrınıza uyarak, eşimle birlikte, ''pat! diye çıkıp gelivermeyi inanın çok isterdim. Sanırım hepimiz, birgün ansızın, siteden arkadaşlarımızın, kısa bir süre için de olsa, bizi ziyarete gelmesini müthiş bir keyifle karşılarız. Ama kolay değil tabii. Yine de'' bu nazik çağrınıza ''İnşaallah, sizde buyurun!'' diyeyim de. Kapıyı açık bırakayım. Hayatta herşey gönlünüzce olsun. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|