agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni71Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-08-2009, 12:08   #11
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Giriş Tarihi: 16-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yesim ozgun Mesajı Göster
Mormenekşe... Merhametli kalbin senin ne kadar güzel bir insan olduğunun göstergesi. Yaşama, doğaya hassasiyetin karşısında çok çok etkilendim.

Bulut bir harika ama tuvalet eğitimi için biraz küçük 6. ayından sonra eğitim alabilir.
Yağmur pek keyif nasıl da sahiplenmiş ve güven içinde uyuyor.

Bahçenizdeki değişim inanılmaz. Ne kadar uğraştığınız belli. İlmek ilmek emek var görülüyor açıkca.Umarım hayalinizdeki bahçeye bir an evvel kavuşursunuz. Ama hepimiz biliyoruz ki yemyeşil bir bahçeye kavuşmak sabır işi. Siz de o sabrı görebiliyorum. Hadi bakalım 2010 yılının yazında kimbilir ne kadar güzel olacak bahçeniz.

Hergün ziyaretinize geleceğim

Sevgili Yeşim, öncelikle hoş geldin her zaman beklerim. Güzel bakan insan güzel görürmüş sen bunu yapıyorsun, benim için saydığın tüm meziyetler senin meziyetlerin.Yani sen karşısındakini kendi gibi görenlerdensin ne güzel.

Bulut daha 5 aylık ama tuvalet eğitimini aldı çok çabuk öğreniyor.Oğluşum çok tatlı söz dinliyor ve uyguluyor.

Otur, kalk, yat, bekle,yerine, hadi yemeğini ye dediğimde herbirini yapıyor.Hayır kelimesinin anlamını biliyor, banyo yapmaya bayılıyor.

Beslenmeyle ilgilide bir sorunumuz yok herşeyi yiyor ama özellikle kuru mama ve ayrana bayılıyor.

Yağmur şimdi stajer elemanımızda o da büyümeye devam ediyor.

Bu bahçe için ettiğim duaları sana anlatsam belki gülersin, en sonunda kavuşmak nasip oldu inşallah bundan sonra da diğer küçük ayrıntıları uygulayabilirim. Sizlerden aldığım destek ve moralle başaracağıma inanıyorum.

Bir kez daha hepinize teşekkür ederim yüreği güzel insanlar.

mormenekşe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025