![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
|
Yer elması mı? Hani buralarda şak şak dediğimiz baş parmak kadar yamuk yumuk bir şey o olmalı. Hiç elmaya benziyor mu Allah aşkına, kim koymuş adını? Öyle damak tadı falan anlamam tatsız tutsuz bir şey, hem kilosu kaça ki su parasını kurtarmaz. Onun yerine yer fıstığı dikiniz efendim. Bir kilo kavrulmamış fıstık alınız, iki üç parmak derine iki üç tane dikiniz bir araya. Çiçek açınca üstüne patatesteki gibi toprak atınız. Alın size bir çuval fıstık. Kurutunuz, ister sade yiyiniz ki daha iyimiş, ister tuzlayıp kavurunuz... İsterseniz bala bulayıp sonra susama bulayıp bir fırına veriniz*, her gün bir avuç yediniz mi gerisini sormayın gari. ![]() * Yalnız bunu ben pek beremiyorum bir yerlerde eksiğim var gibi. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yer fıstığını da mutlaka deneyeceğim ,teşekkürler. Tabi kavrulmamış fıstığı bulabilirsem ![]() Ama ondan daha önemlisi ayçiçeği... Ayçiçeği için de önerilerinizi alalım, püf noktaları nedir? |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
|
Alıntı:
![]() Sevgili denizakvaryumu siz beni trakyalı mı sandınız. Onu bilse bilse trakyalı felsefeci sevgili gece bilir. ![]() Saygılar Düzenleyen Halil Önen : 04-10-2009 saat 14:27 |
|
|
|
|
![]() |
|
|