![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sakayiklarim cogalmis. Alti yumru ekmistim bugün en az on tane saydim. Umarim cicekleri de cogalmistir. Diplerine de ekinezya tohumlari attim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Japon ayvami gecen yil kusa cevirmistim yine de bana güzel cicekleriyle tesekkür etti. Kisin bir saksiya rudbekialarin kuruyan ciceklerini atmistim. Aynen cicegin üstüne cimlenmis tohumlar. Biraz daha büyürse bahceye aktaracagim. Celikten köklendirdirim kartopunu bahceye aktardim. Unutma beniler de yavas yavas aciyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Acemilik zamanlarimda yabani ot diye söktügüm ajugalar iyi ki benim caniligime dayanmis. Gecen yaz hamilelikten dolayi bu isi geciktirince güzelliklerini farkettim. Birkac resmim daha var ancak ögleden sonra devam edecegim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili ciceksever70; Ben, İstanbul' dan alıp gönderdiğim şakayık yumrularını, birbirlerine 50' şer cm aralıklı olarak diktirdim. Nette hep, ''dikim aralığı 1 metre olmalı'' diyorlar. Bu yüzden ben, ''Daha mı seyrek dikseydim!'' diyordum. Siz 6 yumrunun hepsini o görünen öbeğin olduğu yere mi diktiniz? Eğer öyleyse, ben seyrek dikmişim. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Orhan Hocam, nasıl hemen farkettiniz, valla bravo. Gözünüzden bir şey kaçmıyor. Benim şakayık kendinden yaklaşık 30-40 cm ileriden yavru vermiş. Demek ki en az 30-40cm olmalı ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bilgilerim taze olduğ için aklımda...Birkaç ay sonra ''Kaç cm olmalı?'' diye sormayın. Cevabı şimdiden belli...''İnanın unuttum!'' ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
...Herkes böyle yan yana dikiyor,... Sevgili ciceksever70; Bu bilgiye en çok sevinenlerden biride ben oldum. Bazen internette yer alan bir bilgi, doğru-yanlış sorgulaması yapılmadan onlarca, hatta yüzlerce kez kopyalanıyor. Yıllardır uygulanıyor olması, sizin yönteminizin referansıdır bence... Teşekkürler. |
|
|
|
![]() |
|
|