![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Daha dur agaclar net`e sorayim derken esim orda cok büyük yer kapladi diger bitkilerin üstüne geliyor diye caanim larix`i söküverdi. Umarim bir katliam yapmamisizdir. Diger cam türü agaclarin oldugu evin orman tarafina diktik rahatca büyüsün diye. Yeri gözümüze cok bos göründü önce ama alisiriz herhalde. Simdilik oraya bir sey ekmeyeyim diyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Minik euonymus`u da bahceye aktardim. Büyüse de en azindan rahatca budanabilen bir bitki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetistirdiklerim de yavas yavas büyüyor. Ciceklerini görebilecegime inanamiyorum Nisan basindan beri zaman gecmek bilmedi bu hallerini görene kadar. Zinnialar ve kina cicekleri sevgili Hhatice`nin hediyesi, tütün cicekleri, kantaronlar, cörek otlari ve kalifornia gelincigi sevgili Fikreteren ve esinin hediyesi. Adalet ablamin her yil cikan hüsnüyusuf kösesinden sonra agaclar net köseleri artti bahcemde. Her cicegi esimle gönderenin adiyla aniyoruz, inanin büyük paralar vererek satin aldigimiz bitkilerden cok daha mutlu etti bu hediyeler bizi. Resimler sirasiyla zinnia, cosmos, kantaron, tütün cicegi... Düzenleyen ciceksever70 : 14-05-2011 saat 08:59 Neden: resim adi ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Kinalarla, cosmoslari büyüdükce topraga aktariyorum. Digerleri de kalifornia gelincigi ve cörek otu ama hangisinin hangisi oldugunu karistirdim. Büyüyünce anlayacagim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Petunyalarla cam güzelleri de cimlendi ama nasil sasirtacagimi ben de sasirdim. Bir kisim petunyayi denemek icin baska saksiya aktardim. Umarim yasarlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|