![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Doğa ile iç, içe bir yaşam ve muhteşem güzellikler. Baştan, sona büyük bir zevk ile gezindim. Her sayfada hayranlığım bir kat daha arttı. Yürekten kutluyorum. Sağlık ve mutlulukla keyfini yaşayın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok tesekkür ederim Zafer bey baska bir baslik altinda biz adam etmeden önceki hali de var bir de o halini görseydiniz... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu güzelliklere bakarken insan bazen zamanin durmasini istiyor. Zaman dursa da cicekler hep böyle ilk actiklari andaki gibi taze kalsalar... Sevgili Lilium bana lilium sevgisini sizin verdiginiz bilgileri okumak kazandirdi. Tesekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Mor ortanca. Ortancaya verdigim mavilestirici gübre mi rhododendronlara verdigim gübre mi bilmem digerleri acik mavi olurken burdaki hep lila aciyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Sayın ciceksever70. bahçenize şöyle uzaktan bir bakayım dedim, içeri girdim çıkamıyorum.Bu güzellikleri bizlere de yaşattığınız için çok teşekkür ederim. Bahçenize bundan sonra daha sık uğrayacağım. Güzel dünyanızda mutluluklarla yaşayın sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Gerçekten zamanı durdurabilseydik ben bu zamanda kalmak isterdim .Of tüm çiçekler açmış mis gibi kokular harika |
|
|
|
![]() |
|
|