![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Diger güller mevsimi gecince ciceklerini dökerken Mayis sonu acan bu iki yaban gülüm Aralik basina kadar bahcemi senlendiriyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Ranunculuslarim minicik boylarina bakmadan bir kac cicek tomurcugu vermis bile. Nisan sonunda ekmistim cok cabuk cimlendi. Cicekleri resimdekiler kadar güzelse seneye daha fazla yumru ekmeyi düsünüyorum. Cicegin etrafindaki talas kabuksuz salyangozlar icin. Nedense odun talasini gecemiyorlar. Bu arada tuzlu su da ise yariyor ancak topraga gelmemesi sartiyla. Duvar diplerinde gördüklerime bu yöntemi uygulamaya basladim. Salyangoz ilaclarinin görünümü cok cirkin oluyor, dogal yöntemler ise yararsa artik kullanmayi düsünmüyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Esim tüm güllerin aralarina birer tane daha ekelim diyor ama bana sanki biraz fazla olacakmis gibi geliyor. Acaba cicekler büyüyünce yan yana olmalari nasil olur? Ne dersiniz? Fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Gecen yil pembe acan ortancalarimiza bu yil mavilestirici gübre verdik. Bazilari koyu mavi bazilari mor oldu. Ama bahcede mavili renkleri cok sevdigim icin hepsi de cok hosuma gitti. Beyazlari oldugu gibi biraktik. |
|
|
|
![]() |
|
|