![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Tesekkür ederim sevgili Selenn. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili çiçeksever70 beyaz leylak kanarya gülü yer açelyaları çok güzel görünüyor kayalardan gelen su agaçların görüntüsü muhteşem ellerine saglık |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim Burak bey. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Çiçeksever70 yaşadığınız yere inanın imrendim.Harika bir yerdesiniz ,leylaklarınız ne kadar güzel açmışlar,benimkiler daha tomurcukta bile değil.Açelyalarınız gibi bütün fotoğraf kareleri harikaydı,fakat o kayaların arasından akan su ,böyle bir güzellik ,az rastlanır doğrusu,büyük keyif aldım.ellerinize sağlık.Her şey çok doğal,renkli baharlar sizinle olsun.Selamlar. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün balkon ciceklerimizi aldik. Bu yil sadece sardunya ektim. Bakimi en kolay olan o. Henüz cok minikler ama üzerleri cicek goncasi dolu. Havalar yine serinledi, fasülyelerimi dikmek icin biraz isinmasini bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever, tek tek saymıyacağım hepsi harika, bahçen artık sezona girmiş hem de ne hızla. Sarı süsen ben de saksıya ekmiştim, 2 **** üç yıl oldu 3 yaprakta kalıyor, döedüncüyü vermiyor, ama akşam safasına şaşırdım ve kızdım, seni nasılda uğraştırmış, çok zorlu değildir oysa. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aksam sefasini sormayin, aramizda inatlasma var sanki. Ben yetistirecegim diye inat ediyorum o yetismeyecegim diye. Simdilik iki tane cimlendi. Umarim havalarin isinmasiyla kendine gelir. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Görmeyeli bahçeniz cennet gibi olmuş. Yazı bizden önce karşıladığınız muhakkak. Beyaz leylak, İstanbul' daki sokağımızdaki bir apartman bahçesinde var. O da kokulu. Dibindede kök sürgünü vardı. Hesapta 7 mayısta gelecek ve gelmezdende o dip sürgününü isteyecektim. Ama nisanın 18' inde alelacele Samsun' a gelince isteğimi gerçekleştiremedim. Artık, yoketmezlerse bir başka bahara. ![]() Sizin gönderdiğiniz Lupin tohumları çimlendiler. Artık gelecek yıla çiçeklenince fotoğrafını sizin bahçeye yüklerim. Sağlık ve mutluluk içinde güzel bir yaz diliyorum. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu.
|
Sevgili ciceksever70; Avusturya diğince sizin bahçenizin o canlı renkli güzelliği aklıma geliyor. Yüklediğiniz resim kareleri kartpostal gibi.Bu güzellikleri paylaştığınız için çok teşekkür eder,Tüm ailenizle sağlıklı ve mutlu bir şekilde bu güzellikleri doya daya yaşamanızı dilerim. Saygılar |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevili Hatice, sevgili Zenfree. Leylak cok güzel kokuyor gercekten de. Bugün aksama kadar kücük oglumun yuva gezisinde olacagim. Aksam gelince kendimi bahceye atarim artik. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili gilan gecen yil sardunya, petunya ve küpe dikmistim. Küpeler orayi hic sevmedi, petunyalar da üzerine yagmur yaginca hastalandi. Sardunyalar saksilarda tekmis gibi göründü. Bir de petunyanin gecen ciceklerini temizlemek daha zor geliyor bu yil kolayciliga kactim. Sardunyalarin sarkma orani tamamen havaya bagli. Cok yagmur yaginca gelisemiyorlar. Günes seviyorlar. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
çiçeksever70, birkaç gündür sizin çalışmalarınızı takip ediyorum. Yaşadığınız 4 yıl, bir film şeridi gibi geçti. Bahçenin ilk görüntülerinden sonraki gelişmesi güzümüzü güldürdü. Hepsini tek tek sayamayacağım, herşey çok güzel. kolaylıklar diliyorum. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sayin h. isik. Dört yillik yogun calismadan sonra bahce bu yil yüzümüzü güldürdü. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Sardunyalar küçük ama nasıl da sağlıklı yemyesil duruyor. Yaprakları öyle güzel duruyor ki, çiçek açmasa bile güzel ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar bol bol cicekleniyor sevgili nurguldk ancak uzayip gelismesi tamamen günese bagli. Yaz güzel gecerse sansliyiz. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sayin nevzat. Renkli kismi dogru da düzen derseniz iste o biraz zor, detay resimleriyle hile yapiyorum biraz. Yagmurlardan cimler o kadar cabuk uzuyor ki bicmeye yetisemiyoruz. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Kücük bahcivanim is basinda... Orasi onun mini bahcesi, kestane eker, ot eker, kazar biz karisamayiz. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Spirea en keyifli zamanini yasiyor. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Burak bey, sn. mandalinci tesekkür ederim. Bugün bir saat bahce bictim, fasülyelerimi, domateslerimi ve kabaklarimi diktim. Domateslerin etrafina kadifeleri de ekecektim ama pilim bitti ara vermek zorunda kaldim. Daha cimlenen cicekleri biraz büyüyünce bahceye aktaracagimi düsündükce fenalasiyorum. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Bahçenizdeki güzellikler bir yana sevgili yiğenimizin sevimliliği bir yana Allah sizlere bağışlasın.Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim Bahtiyar bey, cocuklar bahcemin en güzel cicekleri. |