![]() |
|
![]() |
#333 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sayın Fikret eren, limonunuz çok şirin.Bahçeniz hayellerimdeki gibii, küçük bicennet bahçesi yaratmışınız.Nice seneler sağlıklı huzurlu günler geçirirsiniz inşallah bahçenizde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Çok teşekkür ederim sayın dağ çiği gönlünüze göre bir cennet Allah ta size nasip etsin. Size de çok teşekkür ederim sayın Bahtiyar 02 tohumlarınızı il fırsatta gönderceğim.Kusura bakmayın bu aralar çok yoğunum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sevim .K ço teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Jienop size çok teşekkür ederim.Beyaz bir küpe çiçeği var üzerinde iki renk birden oluştuNasıl oldu analayamadım.İlk fırsatta görüntüleyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
|
Kamelyalalarımı kış sebebiyle ev içine almıştım.Kırmızı ve beyaz olmak üzere iki renki var.Şu anda kırmızı açtı.Beyaz beklemede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu
|
Yıllar önce diktiğim hodan bitkisi her her yerde kendiliğinden çıkıyor.Şu anda açmış bile |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
|
Göz bebeklerimden küpelerim şu anda çiçek açtı.Ama beni şaşırtan bir dal iki renk olması aslı beyaz renk ama yanındaki çiçeğin taç yaprakları pembe olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fikret eren. Kamelyana ve küpe çiçeyine bayıldım binkere maşallah emeklerine salık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Ağaç Dostu
|
Böyle güzel kamelyalar yetiştirmek isterdim, hazır satılanlardan çok daha güzeller, küpeler ise çok zarifler. Renk değişimleri tozlaşmadan kaynaklanıyor olabilir mi? Bu mevsimde bile ruhunuzu neşelendirebilecek çiçeklere sahip olduğunuz için çok şanslısınız sayın Fikreteren. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Ne kadar zarif, ne kadar güzeller ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Jineop ve sevim4 teşekkürler. Sayın Adalet hanım sizede teşekkür ederim.Diğer küpe çiçeği açmadı için pek tozloşmaya ihtimal vermedim.Baharda bile birbirlerine yakın oldukları halde böyle açmadı ama bilemiyorum.Belki de olmuştur. Kamelyaların da en hoşuma gideni ebulisi ama yetiştiremedim. Aldığım büyük saksıyıda fazla sudan öldürdüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sn Fikreteren kamelya ve küpeli süper görünüyor çok canlılar. Güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sn Fikreteren gerçekten çok güzeller.Benim elimede kamelye fidesi geçti bakim büyüte bilecekmiyim.Ahh bu site beni küpe çiçeği hastası yaptı. Yalovayı karış karış gezip küpeli arıcam galiba.Emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sayın günebakan ve dağ çiği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Fikreteren ,limonunuza bayıldım.Küçücük ağaçta ne kadar büyük ve sağlıklı görünüyorlar.Benim de kamelyalarım açmaya başladı.Sizin kırmızı dediğiniz sanki siklamen ya da pembe gibi.Eğer fotoğraf yanıltmıyorsa... Benimkinin biri kırmızı -açmaya başladı- , biri beyaz ve diğerinin rengini açınca öğreneceğim.Bahçemde fotoğraflarını görebilirsiniz. Sevgiyle kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Ağaç Dostu
|
Sayın imgelem.Evet benim kırmızı dediğim kamelya pembe.Ben burada kırmızıni görünce bendeki pembe haklısınız.Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
|
Sizlere bahçemi tanıtmaya başladığım .Ama ilk durumunu görüntüleyemeiştim.Çünkü o zaman ne biligisayarım vardı nede dıjıtal fotoğrafa makinaları.Bilgisayar sayesinde kartpostal halindeki resimleri tarayarak bilgisayara aktarabildim.Şimdi size bu bahçe kurulmadan evvel ki yakın çevremin rsimlerini görüntüleyeceğim. Aynı zamanda yok olan doğanın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
|
Ve diğer resimler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaç Dostu
|
Fikret Bey çok güzel yansıma fotoğrafları izlettiniz. Yok olan doğa derken, bu sulak alan kurudu demeyin sakın, yoksa o güzelim düğün çiçekleri de kurudu bitti demektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür arkadaşlar.Maalesef kimi yerinden yol geçti kimi yerlerine ise ev yapımı devam ediyor.Bunu sonraki resimlerimde göstermeye çalışacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaç Dostu
|
Evimizin hemen arkasında bir yol sonra bir park yeri bıkakılıyor sonra tekrar bir ana cadde açılıyor.Böylelikte görmüş olduğunuz manzaralar yavaş yavaş yok olmaya başlıyor.Diğer resimler ise baçenin ilk ham resimleri sonradan yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Ağaç Dostu
|
Önce yüklemem gereken resim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraf makinası yanımda olmadığı için cep telefonunuyla resimler çektim ama tam net çıkmadılar. Bhçeden topladığım nergisler ve sümbüller,iris helleborus sümbüller,nergisler,dağ menekşesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
|
Ters lale boyu bu sene hem bodur kaldı,hemde erken açtı.Nergis,göl soğanı, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|