![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Aygün çok teşekkür ederim.İnşallah gönlünüzce bir bahçeniz olur.Her zaman beklerim.Çok naziksiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın SKARACA çok teşekkür ederim.Böyle aç gözlü olunca nereye gitsem oradan çicek ler alıp geliyorum. Hala da gözüm doymuyor siparişler veriyorum. hayırlısı olsun.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Kaybettik
|
Sevgili Fikret Eren bahçenizin güzelliğine diyecek yok harika ![]() Ben her bahçenize uğradığımda sardunyalarınızda takılıp kalıyorum. Ceylan ve sakızlarınızdan çelik istemek geliyor içimden sürekli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
sayın Sevim K. tabi isteyebilirsiniz.baharda hatırlatın çelik göndereyim.Bahçemi her zaman ziyaret edebilirsiniz.memnun olurum.Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Harikasınız teşekkür ediyorum ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Fikret bey, bahçeniz ve yeni aldığınız çiçekleriniz çok güzel... Size küpe çiçeği sözüm vardı, hatırladınız mı? Bakıyorum da kargo topraklı almıyor. Pazarda doğal küpe çiçeklerini bana getiren teyze katmerli 2 renk getirecek ama önce sizinle konuşmak istedim. Size nasıl ulaştırabilirim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ptt bu konuda sorun cıkarmıyor. Toprak üstünü koli bandıyla iyice bantlarsanız rahatca gider. Tecrübe edilmiştir ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sayın Cemo... 3 kg gelen bir çiçeğin toprağını azaltıp, kolileseniz bile, küpe çiçeğinin çok narin dalları var. Kırlmadan nasıl gidecek, havaların soğuması ve kargodaki sarsıntıyı Sayın Fikret Beyin, göze almak isteyip istemediğini de merak ettim. Bolca çelik göndermemi mi tercih eder yoksa kalan sağlar hesabı toprakta mı tercih eder, cevap bekleyeceğim... İlginiz için teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2007
|
Benim pazardan küpeli aldığım adam çiçekleri geçince dalları dibinden kes acima baharda daha canlı çıkar demişti. Şu anda küpelilerin çiçekleri geçti. Ama cesaret edip kesemiyorum. Forumda aradım böyle bir bilgiye de ulaşamadım. Eğer uzman arkadaşlar dorularlarsa bu bilgiyi hem sizin işinize yara Sayın Nejla.K hem de benim. Hoşçakalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Nejla K çok teşekkür ederim.ben bu konuyu sayın Mutlu Mutlu ya sordum bana aşağıdaki bilgileri verdi.bana gelen koli manavlardaki delikli meyve selelerinin içine yerleştirilmişti. " Size gelen kolide olduğu gibi, saksıdan çıkarsın, kök kısmının toprağı dağılmayacak şekilde poşetle sıkıca sarıp bağlasın. koliye yan yatırarak kök kısmının poşetinin dış kısmından sağa sola yuvarlanmayacak şekilde iplerle sabitlesin ve üstten gelecek baskılara mukavemet gösterecek şekilde üstünü kalın mukavvayla kapatsın. Bu şekilde fide veya gelişmiş farketmez. hasarsız veya az bir hasarla size ulaşır. " |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sayın Güldeste.Darısı sizin başınıza |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Almış olduğum yılbaşı çiçeği açtı.Bunu sizinle paylaşmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
İlk kez görüyorum , yapma çiçek gibi duruyor.Çok güzelmiş... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Senini çiçek nerede duruyor.Benim çiçek odada duruyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sn Fikreteren yılbaşı çiçeğinizin rengi ne renk öyle gümüş rengi gibimi yoksa çekimdenmi öyle .Çok güzel görünüyor ayrıca ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Sayın nurcanaybay az gelişsin fide gönderirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Fikret bey , teklifiniz için teşekkür ederim.Ben saksıda ki çiçekleri yaşatmakta zorlanıyorum.Görmediğimiz ne çok çiçek varmış , bu da bilgisayarın nimetlerin den biri işte.Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Günebakan ve Almira yılbaşı çiçeğinin 3 renk ini gördüm.Kırmızı,pembe ve beyaz bu beyaz renklisi.Ankara Bauhaustan aldım.İyi kide almışım.Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Teşekkürler Fikreteren ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Sayın İmgelem.Teşekkür ederim.Erika; Eylül de alınan çeliklerle üretilir.Dayanıklı. Çoğu funda güneşi ve asitli toprağı tercih eder. ama erika bir miktar kireçli toprağı ve gölgeyi kaldırabilir.çiceklenme bittikten sonra budanabilir. Ben aldığım gibi bahçe toprağına diktim.ağaç altında güzel de duruyor.Yalnız değişik renk diye bauhas'tan sarısını aldım.Meğer boya maddesi ile boyamışlar.başıma da ilk defa böyle bir şey geldi.şikayet ettim ama 3 tl, çiçek için samsun dan Ankara ya 80 tl yol parasına değmez. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Mağlum kış geldi bitkileri korumaya almak lazımdı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Amerikan çimi,gözbebeğim küpe,nergisler ve sıklamenler ve naihayet açan kocayemiş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Bahar dalı(komşu çatlatan) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|