![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Adalet ablacığım sanki çok tekrar oluyormuş gibi geliyor bana da o yüzden pek koymuyordum. Ama seni kırar mıyım . Kuşlar böcekler yağmurdan dolayı çok ortalıkta yoklar. Ankara sürekli yağış halinde. Bol bol salyangoz var. İbibik kuşlarım var. Bayılıyorum onlara ama sadece görebildim. Makinayı almama kalmadı kaçtı ![]() Sn.Yaylacı, saygı bizden . Teşekkürler beğeniniz için. Çok zor şartlarla yapıyoruz bu bahçeleri Ankara'da haklısınız. Daha bir çok böyle bahçeler var ama gizli sanırım ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan , sizin balkonda da yok yok maşallah. Ben teşekkür ederim beğendiğiniz için. Sevgiler. Sevim hanımcığım , ah o çeşmeler. Benim çocukluğumun güzel çeşmeleri. Benimde aklıma geliyor her seferinde. Redsonia gizli bahçe burası. Muhteşem için çok teşekkürler kulübenin adını "küçük ev" koydum ben.Berin hanımcığım , ben de sizin boğaz manzaralı bahçenizde kahvemi yudumluyorum bazen Güzel dileğiniz için çok teşekkürler. Tüm ağaçlar net ailesi güzel bir yaz sezonu geçirsin inşallah. Bizden de sevgiler. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|