![]() |
|
![]() |
#661 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Ben böyle bir güzellik görmedim arkadaşlar!!!! Böyle bir güzele ad koymak için kelimeler kifayetsiz kalmış. Bu güzeli yetiştirip bizlere sunan ellere sağlık, Sizi kutluyorum sayın füsunANK kardeş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili füsünANK ister yağmur vursun ister dolu kendi emeğin olunca bir başka oluyor. Yetişdirdiklerinizi afiyetle yemek nasip olsun.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Masallah tek kelimeyle harika bir bahceniz var Allah nazardan saklasin bol cicekli günler versin insallah bizlerle paylastiginiz icin cok tesekkürler büyük bir zevkle takip ettim fotograflari anlatim seklinizlede fotograflanmis bir masal okuyormusum gibi geldi ![]() gercekten cok güzeldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Ağaç Dostu
|
![]() Kavun karpuz da oldu sonunda. Şimdi şöyleee, kavun en küçük ebatta çarşı kavunu düşünün, öyle işte, karpuzu sizin hayal gücünüze bırakıyorum ![]() ![]() Sevgili Fatma Sunay çok haklısınız, kendi yetiştirdiğiniz şeyin lezzeti bir başka oluyor. Her ne ebatta ve her ne şekilde olursa olsun. Sizin sayfaya gizlice bakıyor ve kaçıyorum. Çünkü çok iştah açıcı ve akıl çelici, can çektirici şeyler yapmışsınız. E canım çekiyor açıkcası, o yüzden fazla kalmadan bakıp kaçıyorum. Yalan yok. ![]() Sn. Yücel Canpolat gurur duydum sayenizde kendimle . Çünkü bu güllerle ben ilgileniyorum . Sağolun. ![]() Adaşım gerçekten keyifli oluyor kendi yetiştirdiğin ürünü yemek. Aminnn, benimde en büyük temennim tüm site üyeleri için, herkes sağlık ve keyifle tadını çıkarsın bahçesinin, balkonunun. Balkonda ayrı bir keyif. Çok minicik bir balkonum var, bitkilerim var. Orada kahve içmek çok mutluluk verici. Çiçeklerle konuşmak. Sn. zencefil cicegi çok teşekkür ederiz, ziyaretiniz ve beğeniniz için. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili füsun hanım, emeğin ürüne dönüştüğü anlar, hasatlar ne güzel oluyor unutulur yorgunluklar ![]() Bu sene bizim kavun ve karpuzlar iyi olmadı nedense, daha büyümeden çatladılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Füsun hanın bahçeniz harika olmuş ellerinize sağlık foftoğraflardaki güller gibi yüzünüzden gülücükler eksik olması |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Inşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili FüsunANK , size maşaallah diyorum...Kavun ,karpuz dahi yetiştirmişsiniz....Bizim burada kabak bile yetiştiremedik...Ne yapsam olmadı...Sebzeler de tablo gibi....Harika verimli bir bahçeniz var...Ellerinize sağlık...Sevgili FüsunANK ,ben İstanbula geldim artık,bana tohumları yollayabilirseniz memnun olurum...Bende sizin adresinizi rica edeceğim....Sevgiler, selamlar.....Çok teşekkür ederim..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Yanına bir de İzmir tulum...oh afiyet şeker olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Fisun Hanım, karpuz çok iri değil ama, dediğinize göre lezzetli ve en önemlisi de organik, afiyetle yeyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Ağaç Dostu
|
Afiyet olsun Erzincan tulumuda yanında iyi gider.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Ağaç Dostu
|
İzmir tulumu mu Erzincan tulumu mu ? Hadi bakalım hangisi iyi gider. ![]() Ben en iyisi iki yöreyi de kırmayım, ikisinden de yiyeyim. Sn. Kocasinan teşekkür ederim, yedik vallahi afiyetle. Gerçekten organik oluşunda mı acaba , çok güzeldi tadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Çok güzel görünüyorlar, afiyetle yersiniz inşallah.. Turşu Kavanozu İstanbul’a Bir şehir düşün ki Yürüyen merdivenleriyle medeniyetin... Surlarıyla tarihin Köprüsüyle Fatih’in Yalpalayarak seyir eyleyen vapuru ve Bir büyük sarhoşluğu ile faninin Bir şehir düşün ki Yürürken İstiklal’e Ve demlenirken çay kıvamında Her kalesinin dibinde... Durup durup yeniden İç çeken eski bir sevgiliye... Bir şehir düşün ki Tıka basa dolu turşu kavanozu... her sofrada mezesi... Bin bir çeşit mazisi... Ve hey gidi... Diyen.. Gençliği... Ve.. Bir şehir düşün ki Karanlığı ile biten günü Aydınlığa hediye eden Ve ümidiyle Her gün Yeniden sevilmeyi bekleyen... Zihni Fakir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Sn Füsunank bahçeniz çok güzel. Ellerinize emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Ağaç Dostu
|
Ben kuzineye patates koyuyorum sende hadi turşuyu alda gel..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Ağaç Dostu
|
Komşunun köpeği Ateş bana karşı ilk kez bu kadar sakindi. Her zaman havlıyor. ![]() Bu yeni yavru kediyi ve kardeşini zaptetmek mümkün olmadı. Kediler de komşunun. Ama sağolsunlar bizim bahçeden çıkmıyorlar. Pek hoşnut olmasak da şimdilik katlanıyoruz. Neden hoşnut değiliz, kontrol dışılar, her yere atlayıp zıplıyorlar. Yemek yedirmiyorlar bize ![]() ![]() Elmalar bugün itibari ile bozuldu. Bu yıl minik de olsalar baya bereketliydiler. ![]() Menekşeler de kışı geçirmek üzere dikildi yerlerine. ![]() Bu lahana olmuş dimi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
FüsunANK resim çekimize bayılıyorum.Güzel kareler yakalıyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili füsun ank yeni yılınızı kutlar, sıhhat ve mutluluk dolu günler dilerim...Sevgiler selamlar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|