![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili füsunANK,sizin bahçeniz de sevgili gilan gibi geç keşfetmiştim ama geç olsa da keşfettim ya Takipteyim,gördüğünüz gibi,bitkileriniz kadar saksı ve objelerinize de bayılıyorum.Ankaralı arkadaşların bahçeleri Ankara'nın iklimie rağmen ne güzellikler sunuyor.Kutluyorum sizi,gilanı,hanndanı,nurguldkyı.''Örnek alınabilecek bahçe düzenlemeleri'' başlığındaki paylaşımlarınızdan belliydi (sevgili gilan gibi) bahçenizin güzellikler içinde olacağı.Bu arada orada paylaştığınız tulumba örneğini sevgili uzaylının bahçe sayfasında önerdim izninizle ![]() Sevgiyle ve güzelliklerle kalın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeyi talan eden dolunun ardından ... Görüldüğü gibi kartopunun çiçekleri hep altına inmiş. ![]() Keçi sakalı ( İspirya) dalları ne yazıkki yerlere doğru sarkmış. ![]() ![]() Aynı şekilde fare kulaklarıda yerlere yatmış. ![]() Eriklerin çok büyük bir kısmı altındaydı, bu toplanmış hali. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kocaman göründüğüme bakmayın aslında miniciğim . ![]() ![]() Sebzeler dikildi. Domates, kabak, salatalık , yeşil soğan ve biber. ![]() Çiçek havuzuda doludan nasibini aldı tabi. Yaprak , çiçek hepsi perişan. Ama düzelecekler tabii. ![]() Genel görünüm de son durum. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim Sn. loveflower. Güzel olan herşeyi sizlerle paylaşmak da bir o kadar güzel. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Kutluyorum sizi,gilanı,hanndanı,nurguldkyı. Efendim kulaklarım çınlatılmış,,,,,,, sayın loveflower, beğeni olarak adımın geçmesi beni sevindirdi teşekkür ederim. Sevgili füsunank sizede geçmiş olsun, çok şükür fazla hasar yokmuş sizde de.Eriklere üzüldüm ama. ![]() Clematisin kökünü korumaya almanız güzel olmuş, bende ne yapsam diye düşünürdüm Kartopu nasılda büyümüş,bizim bahçedekileri ayırmak gerek, şart oldu. Bide keçi sakalınız harika........onu kaçırın benden |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|