![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun, her şey iyi güzel de, bu sefer bahçe ile birlikte bu kadar başarılı çekilmiş fotoğrafları daha çok kıskanıyorum. Ne olsa iyi kötü bir bahçem var, iyi olduğuna inandığım bir de dıgıtal makinam var, ben neden istediğim kadar güzel fotoğraflar çekemiyorum, sevgili Limon da çok güzel çekimler yapıyor. Siz yazlarınızı burada mı geçiriyorsunuz, sanki sadece hafta sonları uğranan bir yer izlenimini uyandırdı bende nedense. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Genelde hafta sonları gidiyoruz ablacım. İçinde yaşamayınca da bazı şeyler zor oluyor. Babam hafta ortasıda sık sık uğrar . Fotolara gelince övgülere teşekkür ederim. Benim profesyonel bilgim yok ama foto çekmeyi çok seviyorum. Yüzlerce foto çeke çeke gelişiyor birazcık. Birde ırsidir belki de , babam çok meraklı imiş gençliğinde. Hatta karanlık odası bile varmış. Kendi tab edermiş. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili uzman16 ; aman öyle demeyin sadece pazar günü çektiğim foto sayısı 150. Sonra hepsini eklemeye kalkarım ![]() Gün batımı bu pazar çekildi. Ankara'nın grubu meşhurdur. Dayanamadım bastım deklanşöre bende. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|