![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sudenurcum, orası şimdi boş. Oradaki petunyalar olmadı bu sene. Saksılardakilerse hala çılgınca açıyorlar maşallah. Petunyalar söküldü yerine bir şey dikilmedi , bahara artık. Sudenaz'ı öperim, sevgiler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Biz de öpüyoruz gönülden.. ) Petunyalarla benim de aram yok, niye bilmiyorum diktikten bir kaç hafta sonra yapış yapış olduklarından sökmek zorunda kaldım bu bahar. Göz bebekleriyle gülümseyen güzel arkadaşım, müsait olduğun bir zaman da arka fonda ki kaya dizaynının yakın çekimini ekleyebilmen mümkün olabilir mi? Dizim şekli ve görüntüsü öyle hoşuma gidiyor ki daha yakından görmeyi çok arzu ediyorum. Kolaylıklar dilerim, sağlıkla kal. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Uzun zaman sonra bu hafta bahçedeydik. Bir vukuat var mı diye kontrole gittik. Hava yazdan kalma bir gündü sanki. Gelişmeleri fotoğrafladım. Bahar çiçekleri göz vermiş hatta tomurcuk vermiş ![]() ![]() Ebegümeci vardı bir çok yerde ![]() Geçen yazdan kalan aslan ağızlarının bir kısmı donmamış. Eğer bundan sonra donmazsa baharda çiçeklenir ![]() Menekşelerde iyi durumda. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|