![]() |
|
![]() |
#241 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İzmir'de yaşayabilir ama yaylada olmaz, ben bu formda soğuklara dayanıklı bitkiler aramalıyım, gün güzeli gibi meselâ. Süs havuzu için maalesef yerim yok, çok uygun bir bölüm vardı oraya da üzüm diktim. Sizinki gibi ben de staj yapayım şimdilik ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
nurcan hanım sizin bahçenizde o kadar çok kıskanılacak güzellikler varki yakında orta yerimden çatlıycam haberiniz olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
çok çok güzeller, hercaiile sardunya güzel uymuş,,, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sonbahar da ,uzayan sardunyaların dallarını kesip yerde ki menekşelerin arasına sokuvermiştim.Saksıya çeliklediklerim tutmadı **** çok cılız gelişti.Yerdekiler ise çok sağlıklı.Böylece menekşelerin zamanı geçince o kısım boş kalmamış olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
|
Calendula'lar beni çok bekletme den çiçeklerini gösterdi.Çok hızlı ve sorunsuz büyüdüler.Renkleri çok canlı ,beğenenlere öneririm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
|
Calendula'ların arasın da kalan Hemoracallis'ler de çiçek tomurcuğu oluşturdu. Bir kaç gün için de açarlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
|
Mor begonvil'im açtı.Diğerlerine göre en erken açıp kasım sonuna kadar çiçekli kalıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
|
Cana'ların boyu 1.5 metreyi buldu ve ilk tomurcuğu da göründü.Dev yaprakları ile çok hoşuma gidiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
|
Gülüm ,tomurcuklanan lilyum,geçen yıl dökülen tohumlar dan çimlenen gündüz sefası ve dalya.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurcanaybay,bahçemde olmasını istediğim, fakat iklimden dolayı büyütemediğim güzellik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili nurcan,begonviline gülüne bayıldım diyerleride çok güzel salıkla tadını çıkart. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
merhabalar, bahçenize bayıldım.Tek kelimeyle harika bu kadar mı güzel tasarlanır herşey tasarıma bayıldım... ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
genişçe bir saksı mı sadece ![]() bende şimdilik terasım çok büyük saksılarla dolduruyorum ama bir bahçem olmasını çok daha fazla isterdim inşallah birgün o geniş saksınızdan bizde de olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Nurcan Hanım resimler çok güzel özellikle yakın çekimler harika,sizin bahçenizde çiçekler renk armonisi oluşturmuş çok hoş emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Sevgili nurcanaybay, Bahçeniz harika çok beğendim. Keyifli günler geçirmeniz dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurcan,kızıma süs havuzunuzu göstermek için bahçenize geldik, kızım herşeye hayran kaldı en çokta tavuğa, anne geceleri bahçedemi kalıyor, acaba dedi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili Nurcan hn, uzun zamandir bahcenize ugramamistim. Cok güzel olmus her yer bakimli, düzenli. Tas duvarlar, kuyunuz, esprili dekorasyon anlayisiniz... Keyifli bir bahce olmus. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
bahçeniz çok güzel küçük bir alanada büyleyci nakışlar işlemişiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Sevgili nurcanaybay Bahceniz öyle sıcak öyle güzel öyle bakımlıki, tam benim hayal ettiğim gibi. Ben ağaçlarla uğraşmaktan maalesef bir türlü başaramadım onu. Sevdiklerinizle beraber mutlu mesut yaşarsınız inşallah bu cennet köşesinde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|