![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Ne güzel anlatmışsınız Yücel bey ,evet kimse uzaklaşmasın )Kaçaklar dan biri Füsun hanımdı ,bir diğeri ise sevgili Sabah ...farketmiyoruz sanmasınlar ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Sayın nurcanaybay; sizin kuyunun aynısından yapacağımıza inanıyorum. Ama ne işe yaradığına siz de şaşacaksınız. Eminim uygulamak istersiniz. Allah nasip ederse bu fikir muhteşem olacak. Yanında da başka bir proje, değmeyin keyfimizee... Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
2011 yılında her şey gönlünüzce olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-01-2008
|
Havuzunuza bayıldım. Benim bahçemde, içine toprak doldurup kapattığımız küçük bir havuz var. Böyle havuzları görünce tekrar açayım, düzenleyeyim diyorum ama, temizlik işini düşününce tekrar vazgeçiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bence hiç durmayın ,hava müsait olduğun da boşaltın derim. Siz ki o garaj yerini temizleyip bu günkü hale getirdiniz havuzumu boşaltamıyacaksınız )Emin olun pişman olmıyacaksınız . İyi yıllar diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Yücel bey ; çok teşekkür ederim ,ben de hepimizin gönlümüz den geçenin gerçekleşmesini diliyorum. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hozat ; çok teşekkür ederim .Dileğiniz de çiçekleriniz de çok güzel. Hep birlikte birbirin den güzel yıllar diliyorum. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nurcan 1 saattir bahcende geziyorum. Yoruldum, oturdum havuzun başına. Kendime yine bir iş buldum sayende. Yarın canna topraktan alınacak, saksıya koyulacak. Havuz biterse salınacak havuza![]() Yeni fotolar bekliyorum bu havuz başından. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
)) Ocakta çayım fokurduyordu ,bir haber verseydiniz.Canna'yı saksıya alın ama bahara kadar bir kenar da beklesin bence.Ben su'dan çıkardım hepsini hatta japon şemsiyesini bile aldım korkumdan ![]() Şu an havuz da sadece kurbağa larvaları ve dibe çöken yapraklar var . Ben de boşluktan kendime iş arıyorum .Sanırım bir hafta önceydi ,japon'un rüzgar dan kırılan dallarını kestim ,suya koydum.Bu soğukta olacağı düşünmemiştim ama köklenmiş ![]() Çoğaltmak isterseniz siz de su sümbüllerinin bulunduğu saksıya sokuverin . |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Cemo ; topraksız ortamda çiçek yetiştirme denemelerim vardı ( size de iş çıkarmaya çalışıyorum ), durumu iyi olmayanları bu ortama almıştım ( sanırım kasım'ın ilk haftası ). Bunlar dan kalancho yeni yapraklar vermeye başladı bir diğer gelişme de leş kaktüsün de oldu.Diğerlerin de şimdilik hareket yok. Tepsinin içinde ki bitkiler... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Koltuğa elimde fotoğraf makinası ile oturuyorum .Sonun da birilerini yakaladım ama ellerim titrediği için net çekemiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Nurcan Hanım herşey çok güzel; hele bu kareleer süper süper. Emeklerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu bahsi geçen ,su da devleşen cala...ilk kez çiçek açıyor. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Nurcanaybay kuş yuvası ne güzel.çok güzel görünüyor. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın Nurcanaybay sağlıklı , sıhhatli, mutluluk dolu bir sene diliyorum. Bahçenizi gezmeye doyamıyorum bugün yeniden baştan sona tekrar gezdim. Tek kelimeyle mükemmel çok yaratıcısınız.Bende sizin gibi herşeyi bahçede dekor olarak kullanıyorum. Kuş evide çok güzel olmuş. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Fikret bey ,Fatma hanım teşekkür ederim ben de sizlere sağlıklı ve huzur dolu bir yıl diliyorum. 2 büyük saksının kesilen alt kısmı ,küçük güveçten su kabları ve yuvaları ile oluşan yemek odaları )......günde 3 öğün uğruyorlar. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
So fotoğraf gala ( calla ) ,hep canna ile karıştırıyoruz .Siz canna'dan mı bahsediyordunuz ? Eğer canna ise onu da saksıya alın ama yazın suya koymalısınız.Sonuçta bu yaz ikisini de denedim ,her ikisi de çok güzel gelişti. Gala da şu an suyun için de değil ,taşın üstün de duruyor. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Nurcan Hanım; Fatma Dündar haklı! Gerçekten çok yaratıcısınız. Kuş yuvanızın işlevseliğinide, fotoğraflarla kanıtlamışsınız bu arada. Tebrikler. İzmir ve bahçenizin ılımanlığından olacak, gala çiçek açmaya başlamış. Burada bir bahçede, her yıl aralık ayından itibaren Galalara çop torbası giydiriyorlar. İlkbaharda daha erken çiçekleniyor. Ama sizde ihtiyaç yok tabii. İyi seneler. ![]() |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kuşlar cok sevimli. Bizim bahcede de cok var. Onların, ürkek ürkek yem yemelerini izlemek cok güzel. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Orhan bey ; bura da gala bu mevsim de açmaya başlıyor ,haziran ayına kadar az da olsa devam ediyor. Poşet geçirmekte haklılar burada bile bir iki gün soğuk yapsa yaprakları donuyor ,geçen yıl başıma gelmişti. Ben de size ve eşinize sağlıklı huzur dolu bir yıl diliyorum. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Bu topraksız bitki işi beni çok düşündürüyor siz de resimleri eklemişsiniz kara kara düşünüyorum hepsini yaptın bir bu eksik kaldı diyorum kendime ![]() |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saksı bitkilerini ,genellikle sulama dan çürüten, biri olarak ilgimi çok çeken bir konu.Bu yüzden de başarılı olmayı çok istiyorum. Siz de gözden çıkarabileceğiniz ya da bir türlü gelişme göstermiyen bir bitki ile deneyin bence , hem gözlemlerimi paylaşıp fikir alışverişin de bulunuruz. Düzenleyen nurcanaybay : 18-01-2011 saat 19:53 |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2010
|
Sayın nurcanaybay sizin bahçenizi gezme fırsatını yeni buldum.Özellikle süs havuzunuzu çok beğendim.Bu sitenin en çok beğendiğim özelliklerinden biride yüklenen fotğrafların insana çok farklı fikirler vermesi.Birde bahçenizin resimleri sayesinde edinmeyi planladığım bitkilerin arasına begongil girdi.Hemde ilk sıralarda.Tabi Bursa'nın iklim koşullarında yetişebilir mi araştırdıktan sonra...Bahçenizde nice mutlu seneler geçirmeniz dileğiyle.. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Orhan bey ; begonvil'i sanırım saksı da yetiştirmeniz daha uygun olur .Bursa'nın soğuğuna dayanabileceğini sanmıyorum.Yine de Bursa'lı arkadaşların balkon ve bahçelerini bir dolaşın isterseniz.Bu konu da en iyi fikri onlar verebilir. Beğenmenize sevindim, ben de size ve ailenize sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı: