![]() |
|
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Her kare bir güzellik, ama ben kokulu lila güle ba-yıl-dıııım. nazarlar değmesin ona, pek güzel ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Oooooooooo maaşallah, nazar değmesin, bu ne bolluk, be ne bereket böyle? Ekşiye bayılırım, avucumda tuzum o ağacın altına gitmeli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
Mubarek erikler sanki canlı canlı karşımızda duruyor. Fotoğraf şahane, erikler ondan şahane. Belki Bennur elinde tuz damlamıştır bile. Bennur. Birazda bana bırak. hele 10 gün daha olgunlaşsınlar, bir iyilik düşünürüz. Birde kütür kütür mayhoş diye belirtmemişler mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Bakmaya doyum olmuyor ellerinize emeklerinize sağlık her kare birbirinden güzel hele erikler muhteşem görünüyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-08-2009
|
Gerçekten çok güzel.belli ki üzerinde çok emeğiniz var elinize emeğinize sağlık diyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
sevgili vildan hanım, maşallah diyeyim de nazar değmesin.bahçenizdeki her şey ayrı bir güzellikte.güllerinizin iştahına diyecek yok.ama itiraf etmeliyimki erikler muhteşem görünüyor.sağlıkla yemek nasip olsun. erik ağacınızın cinsi ne acaba? esenlikler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Vildan hanım erikler gerçekten insanın ağzını sulandırıyor.Sizlere afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Sağolun arkadaşlar. Maalesef o fotoğrafların çekildiği Temmuz'un ilk haftasından beri Enez'e gidemedim. Ancak ekim başı gidebileceğim.Bahçem ne halde göreceğiz bakalım. Bu hafta sonu gidecektim, malum Silivri çevresindeki sel felaketi, yollar, yeni sel uyarısı yüzünden vaz geçtik. Allah herkesin yardımcısı olsun. Erikler bitişikteki amcaoğlunun bahçesinden, alırken İtalyan eriği dediklerini hatırlıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım,umarım yağmurlar bahçenize zarar vermemiştir.Büyük bir felaket atlattı Trakya..Herkese geçmiş olsun... Eriklerinizi görünce ve italyan eriği olduğunu öğrenince çok mutlu oldum.Ben de evvelki yıl diktim bahçeye bu cins.Baharda silme çiçeklendi ama meyveye dönmedi.Umarım seneye sizinki gibi olur ![]() Bahçe fotoğraflarınız çok güzel.Usta bir gözden çıktığı belli... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
|
En son 12 Temmuz'da Yani 4 ay önce gittiğimiz Enez'deki bahçemizi ve evimizi kış gelmeden kontrol etmek üzere, hava da güzelken gittik. 4 ayda Bahçeyi ot bürümüş. Üzümler ve domatesler kurumuş, Sadece biberlerin üzerinde kalnlar vardı. Topladık ve kahvaltıda yedik. Çırır çıtır, tazeciktiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Vildan ham.trozetler harika .erik ağacının cinse nedir.Sonbahar yağmurları bahçelere bir canlılk getirdi.Çicekler bile güzelleşti.yazın sıcağından bunalan çicek ve sebzeler rahat bir nefes aldılar.Ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Vildan hanım, Biz bahçeye 1 hafta gitmeyince üzülüyrouz, siz nasıl dayandınız dört aya... Bu arada mahsuller ne oldu... Hepsi boşa gitmiştir... Bu arada çiçekler harika...Ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Fikret Bey harika bir erik. Satıcı İtalyan eriği demiş. İlkbahardaki gibi sonbaharda da yağışlı bir yıl geçiriyoruz. Tabiiat canlanıyor, Ah bir de seller olmasa.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
Harun Bey bir de bana sorun! Bu yıl iki defada toplam 4 gün izin kullanabildim. Onda da Enez'e gidemedim. Mahsul dalında kuruyor tabii. Mahsul derken çok küçük bir bölüme birkaç kök domates, biber, maydanoz, dereotu ekmiştik. Komşu sitenin bekçisine biz yokken almalarını söylesek de,çekiniyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|