![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Benim bahçem henüz tam şenlenmedi, daha çok yazın çiçeklenen bitkiler var. Ama arada güzel renkler de yok değil. ![]() Sn.Oceanheart'ın hediyesi "Echium fastuosum" tomurcukları açmaya başladı. ![]() Sevgili Farezya'nın hediyesi Şebboylar ikinci tomurcuklarını verip açıyorlar. Ebrulisine bayıldım. ![]() Armandii'den sonra açan Clematis "Snow Quenn" bahçemdekilerin içinde en iri çiçek açan tür. Sırada açacak çok tomurcuklar var. ![]() Tohumdan yetiştirip ilk çiçeklerini gördüğümde büyük hayal kırıklığı yaşadığım ancak her yıl güzelleşen ve büyüyen ve artan çiçekleriyle beni şaşırtıp utandıran "Didiscus Caeruleus" lar. 3 yıldır aynı saksıdalar, belki yere geçirsem daha iri çiçekler açacaklar. Yaprakları her daim yeşil, oldukça da güzel. Çiçekleri geçince yere geçireceğim. ![]() Geçen hafta Bauhaus'da özellikle çilli yapraklı olan Sarısını görünce dayanamayıp aldığım Calla'lar kötü görünen Clematislerin dibinde yerlerini aldılar. Yerlerine yeni alışıyorlar. ![]() Düzenleyen limon : 18-05-2010 saat 12:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Lobelia'ların fidesini tanesi 50 KRŞ.tan aldım. Mor renkli çiçekleri çok seviyorum, dikeli daha 3-5 gün oldu, çok bol tomurcuktalar. Saksıdan aşağıya sarkacaklarını hayal ediyorum da dayanılmaz olacaklar. 2 daha büyük saksıya da diktim aynılarından. Arkadaki saksıda da Sevgili Kiraz'ın kışın verdiği Vapur Dumanının daha güzeli dediği çiçek tohumları çimlendi, büyüyorlar. Çok yavaş büyüyor gibiler ama belki birden hızlanırlar. ![]() ![]() Manolya çiçek açmaya hazırlanıyor. Önce en tepedekiler açıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=limon;639602]Benim bahçem henüz tam şenlenmedi, daha çok yazın çiçeklenen bitkiler var. Ama arada güzel renkler de yok değil. Ferıha ( adım, Hülya)Hanım'ın hediyesi Şebboylar ikinci tomurcuklarını verip açıyorlar. Ebrulisine bayıldım. Merhaba Bahçenizi gezmek keyif veriyor.Çiçekleriniz çok güzelleşmişler.Bol çiçekli güzel günler . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|