![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeme hoşgeldiniz arkadaşlar, birbirinden güzel yorumlarınıza çok teşekkür ederim. Limon Kekiğini ilk kez aldım, yeniliyor, taze de kullanılabilir kurutulup ta. Daha önce doğadan çok kekik topladım ama kendi kekiğim ilk kez oluyor. Yabancı bir kanalda bir yemek programında aşçı, kekiği dalıyla kurutup demet haline getirdiğini ve kullanımın bu şekilde çok kolay olduğunu söylüyordu. Gerçi bu kekik bodur tür sanırım, demet olamayabilir. Deneyip, kullanıp, paylaşırım. ![]() 2 gün benim için hediyelerle sürprizlerle dolu oldu. Dün Ahududularım geldi hemen yerlerine diktim. Biraz önce KGürsan Bey'in Lisianthusları geldi, bu sene daha da fazla dikeceğim(100 kök), Ters Lalelerin olduğu bölümü ayırdım onlara. Birazdan dikeceğim. Paketin içinde Lisi dışında ayrıca sürpriz Begonyalar çıktı ki sevincim ikiye katlandı. Sevgili KGürsan bey, geçen hafta da sürpriz yaparak Erguvan ve koca bir demet Frezya göndermişti. Erguvanı hemen dikmiştim yerine, mis kokulu Frezyalar vazoda yerlerini almıştı. Sevgili Farezya, Ezan Çiçeğini ve katmerli Şebboyu çok beğendiğimi okumuş, hemen bir hediye paketi hazırlayıp göndermiş bana. Biraz önce geldi paket, henüz açmadım, şimdi hemen gidiyorum, açıp yerlerine dikeceğim. Sevgili Oceanheart, hayalini kurduğum bitkiyi taa İzmirlerden getirmiş, zahmetler verdim kendisine. Ne kadar teşekkür etsem az. Şimdi fidelerimi toprakla buluşturmaya gidiyorum, işim çok. Aşamaları fotoğraflayayım mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|