![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
En sevdiğim "Gül"üm açtı nihayet. Hem görüntüsü hem kokusunu çok seviyorum. Çiçeklerinin her aşaması bir başka güzel oluyor. ![]() ![]() Bu "Gül" ümün de tam açmış hali tabak büyüklüğünde. Kokulu değil, ama çiçeği çok uzun süre dökülmeden solmadan kalıyor. Kumaş kıvrımı gibi olan görünümünü çok seviyorum. Küçücük tomurcuk nasıl bu kadar büyüyor şaşıyorum. ![]() Güler Hanım'ın hediyesi başköşede yerini aldı ![]() ![]() "Hüsnüyusuf"lar geçen sene daha cılızlardı, dipten budayıp kendi hallerine bırakınca, yerlerine de alışınca bu sene pek keyiflendiler. Hem çok yıllık, hem kokulu çiçek açıyor, tavsiye ederim. Sol yanında "Glayöl" ler var, çiçeklerini merakla bekliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Yıldız Çiçekleri de bol tomurcuktalar, tek tük açmaya başladılar. ![]() Yürüme yolunun bir köşesine Cam Güzelleri diktim. Tam gölge bir köşe olduğundan pek keyifliler. ![]() Didiskusların uzun çiçek sapındaki ufak çiçekleri başta hayal kırıklığı yaşatsa da artık çok seviyorum. Çiçek açma süresi çok uzun ve çiçekleri uzun süre canlı kalıyor. Bir kaç kök te suyun içine diktim, akıbetini merakla bekliyorum. ![]() Veee hayatın gerçekleri ![]() ![]() ![]() Düzenleyen limon : 07-06-2009 saat 12:34 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|