Çok teşekkür ederim, güzel sözlerinizle çok mutlu oluyorum.
Çiçeksever, güneşi hiç sevmiyor camgüzelleri, bildiğim halde belki olur diye aranjman yaptığım saksılara dikmiştim fidelerini ama yaprakları büzüşmeye başlayınca hemen söküp tam gölgeye aldım, iki günde keyiflenmeye başladılar. Bahçenizde "Ortanca" veya "Orman Gülü" nerede dikiliyse diplerine düşünmeden "Cam Güzelleri" dikebilirsiniz, coşacaklardır.
Ortancalar, Lavantalar, Soğanlılar açınca bir tur daha fotoğraflayacağım. Bu sene Ortancalarıma iki kere özel gübre verdim. Bir kere de demir verdim. Pek keyifliler... Orman Güllerinin arkasına aldığım çiçeklenmeye başladı, çiçekleri tam da istediğim türden çıktı, çok sevindim.
Jineop, işte bu harika oldu

Bir kaç gündür sulamayı unutmuştum yaprakları pörsümüştü, dün bolca suladıp gölgeye aldım. Tam güneşi sevdiği konusunda şüpheliyim ama saksıyı pek sevmedi gibi yere dikmeyi düşünüyorum. Diğer Sarıkızı Ferda Hanım yazmıştı, o da bol su seviyor, tam güneş değil de yarı gölgeyi çok sevdi. Boyu 1,5 metreye ulaştı. Şimdilik saksıda keyifli olduğundan yere geçirmedim.
Kiraz, gölgedeki oturma koltuğu sakat

Tahtası iyice gevrekleşmiş, vidalarken ayrılıyor. Yeni bir şey şimdilik alamayacağımdan sadece görüntüsünden faydalandım, tam Dumana göre oldu