![]() |
Tekrar merhaba. Kargoları hazırladım ancak adres bilgilerini göndermeyenler için 2 gün daha bekleteceğim. Ayrıca henüz kargo firmasına sormadım ama teslim alan kişinin gerçek adı soyadı ve telefon numarası da lazım olacak diye tahmin ediyorum o nedenle bu bilgilerin de tamamlanması daha iyi olur, zira bazı arkadaşların sadece burada kullandığı nicki mevcut. Kargoları yollayınca takip numaralarını ve detayı bilgileri ilgili kişilere ileteceğim.
|
sn mico kargoları verdiniz mi?
|
Kargoları bugün Sürat Kargo'ya teslim ettim. Takip numaralarını ilgili kişilere özel mesajla gönderdim.
|
Merhaba arkadaslar ...Bu miniklere bende hayranim kolesiyonuma ilk adimlar için desteklerinize talibim şimdiden teşekkurler...
|
tesekurler mıco bey sabırsızlıkla beklıyecegım bu arada epey bır kaktus edındım insallah tutarlar :)
|
Sayın Mico,
Özelden mesaj attım size ama bir de burdan teşekkür etmek istedim.Paylaşımınız çok güzeldi.İyi günler dilerim. |
Alıntı:
kaktusunuzu aldım mico bey cok tesekurler , Bende aloe vera var ıstersenız gönderebılırım |
Alıntı:
|
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kaktüsseverler. Epyce zamandır siteye malesef giremiyorum.Bazı önemli nedenlerden dolayı. Artık zamanı geldi dedim ve tekrar geldim. Bu arada benim kaktüslerimin çoğu malesef yaz tatilind eçürümüş,bozulmuş. Elimde kalanlar iyi çok şükür ama büyümediler bir türlü. Buradan benimle kaktüs paylaşımı gerçekleştiren herkes tekrar teşekkürler. Eğer yine benimle paylaşımda bulunmak isteyen olursa seve seve kabul ederim.
|
succulent yaprakları
1 Eklenti(ler)
merhaba arkadaşlar elinde fazla olan veya takas etmeyi düşünen succulent seven arkadaşlar varmı:p
|
bu cinste mevcut
1 Eklenti(ler)
elimde şuan
|
[QUOTE=ÖZGÜRİX;1150625]Merhaba arkadaşlar bu tür kaktüşler arıyorum acaba yardımcı olabilecek var mı?
Chamaecereus silvestrii merhaba elimde mevcut ne kadar lazım :D |
heralde bu olması lazım
1 Eklenti(ler)
istiyen izmirli arkadaşlar vardı sanırım
|
Eğer paylaşıcak olan varsa seve seve kabul ederim =)
|
elinizde varsa bende isterim
|
Alıntı:
|
merhabalar elinde alttaki resimde olandan ve paylaşmak isteyen var mıııı
http://farm8.static.flickr.com/7328/...b5d35d04d7.jpg |
Arkadaşlar merhaba. Bu yılan gibi olan kaktüsten köklü olarak birinden almıştım havalar iyi güneş görsünler diye dışarı koymuştum gece soğuk olmuş kaktüs yumuşamış ve kahverengileşmiş ama toprağın üst kısmından bir iki santim kadar yeşil kısım duruyo ordan kesmeli miyim ya da ne yapmam gerek yardımcı olursanız mutlu olurum.
|
Bence kuru topraga dik toplamaya çalışır toplamazsa ana gövde sanıp yanlardan yavru verir ama yumuşaklık gidene kadar sulama bende yaşadım hadi bakalım inşallah ayaklanır
|
Kuru zaten toprak şimdi de kalsın o zaman öyle .. tesekkür ederim..
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar kaktüs ve sulukentlere ilgim yeni başladı komşumun bana bir tane küçücük kaktüs yavrusu hediye etmesi ile diğer çiçeklerimin yanına çok yakışacaklarına inanıyorum. Denizlide yaşıyorum özellikle bana yakın olan ve elinde fazladan kaktüs çeliği olan ve paylaşmak isteyenlerden yardım kabul ederim. şimdiden teşekkür ederim :)
|
umarım bunu istemek için geç kalmamışımdırr :( saksı değiştirme, bi havalandırma, bölme, ayırma işlemi yaparken gözünüze fazla görünen kaktüsünüz-sukulentiniz olursa ben bakarım seve seve ;)
|
Deyıs tokus
Alıntı:
|
yaklaşık 2-3 senedir kaktüs almıyorum , kaktüs ve sukkulentlerimi genişletmeye karar verdim. Çelik gönderebilecek arkadaşlar varsa eğer özel mesaj atabilirlerse çok sevinirim.
|
Arkadaşlar ben Ankaradayım ve yılan kaktüsü istiyorum hemde çokkk istiyorum :( Çok yere baktım ama bulamadım. Bana çelik olarak gönderecek var mı? Kargo ilede kabulümdür :D
|
o zaman İzmir iller ortak bir noktaya bırakayım veya siz belirleyin zaten yağmuru yedi coştu ve çiçeklendi açsın da fotosunu paylaşayım sizlerle :) kargoya zam gelmiş yahu 12 tl alıcı bir daha istemiyor :)
|
Alıntı:
|
gönderirim tabikide :)
|
Paylaşım bu hobinin olmazsa olmazıdır. Paylaştıkça elimizdekiler de çoğalıyor zaten. Bir iki derken bi bakmışsınız onlarca türünüz var.
|
kaktüs
bu vesileyle tanıyan herkese ve tanımayanlara da tekrardan selamlar ... uzunca bir aradan sonra.... elimde 20 - 25 çeşit kaktüs ve sukullent var.... yılan kaktüsünden de iki çeşidi var adres yazarsanız alıcı ödemeli ptt kargoyla yollayabilirim....
|
Alıntı:
|
Trafik eğitim parkının ordaki necmettin erbakan üniversitesi uzay bilimleri okulunun önüne öğlen 12.00-13.00 arasında gelirseniz size kaktüslerimden veririm.diğer saatlerde işim var.en geç cuma gününe kadar lütfen cevabınızı yazınız... internet erişimim sınırlı....cuma günü cevabınıza göre çelik hazırlayacağım....
|
Bende alabilir miyim acaba:)
|
Rica etsem bende alabilirmiyim.
|
Merhaba kaktüsseverler, ben kaktüslerimi budadım fazla yavruları ayırdım..yeni başlayan birisine bunları yollamak isterim..kaktüsler çok klasik türler olduğu için yeni başlayan birisine yollamak istiyorum..bazı türlerden fazla sayıda yavru var..gönderdiğim kişi fazlaları etrafındaki kişilerle paylaşırsa daha çok kişiyi mutlu etmiş oluruz..ilk mesaj atan kişiye yollayacağım
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025