![]() |
Sayin ozgul20 kaldiysa paylasiminizdan bana da gonderebilir misiniz?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama eğer elinde fazla kaktüs olan var ise talip olabilirim :) |
benim hiç kaktüsüm yok :( elinde fazla olan arkadaşlardan istesem gönderebilirmisiniz
|
Herkese merhabalar.Ben yeni üye oldum siteye ama bol bol okuyup faydalandım bilgilerinizden.Benimde 5 çeşit kaktüsüm var ve sürekli çoğaltıp hediye ediyorum.Sizden ricam çeşitleri fazla olan biri benimlede paylaşabilirmi?Bende URfa biberi gönderirim karşılığında:))özellikle yılan kaktüs bulmadım burada.Şimdiden teşekkürler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar Selamlar |
Alıntı:
Maalesef geç ulaşmış. Kargolar sıkıntılı ne yazı ki :(( Kaktüslerde kayıp olacağını sanmam. Toprakla buluşunca kendilerini toparlar. Sempervivumda da pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Hemen dikmelisin. Eğer tutmazsa yenisini zevkle göderirim. Yanımda sadece anaç sempervivum var. Ama haftasonu köyden yenilerini getircem, sana da yollarım eğer istersen. selamlar... |
Alıntı:
|
Fazla kaktüslerinden paylaşmak isteyen olursa ben talibim..
|
Sevgili özgül20'den gelen kaktüslerim...
1 Eklenti(ler)
İnşallah köklenirler...:p
|
Sevgili özgül20'den gelen kaktüslerim...
1 Eklenti(ler)
Yeni misafirlerimiz:)
|
1 Eklenti(ler)
Devamı...
|
Benim önceki kaktüslere kardeş oldular:)
|
Sevgili narin karahan eğer isterseniz ben de size bir iki tür gönderebilirim;)
|
Aslında çok sevinirim:)Zaten çok severim bitkileri ama yaşadığım şehrin sıcakları kaktüs dışındaki bitkilere çok müsait değil.Sevgili coyote resimdekilerden farklı türleri yetiştiriyorsanız onlardan rica edebilirim.Çok teşekkür ederim şimdiden:)
|
Tamam siz bana adresinizi gönderin ben size değişik bişiler yollarım:))
|
Merhabalar;
Benim hiç kaktüsüm yok :( elinde fazla olan arkadaşlardan istesem gönderebilir misiniz?Sizden ricam çeşitleri fazla olan biri benimle de paylaşabilir mi?
|
selam. ben çiçek delisiyim. ama hiç kaktüs yetiştirmeyi düşünmemiştim. ta ki kaktüs sayfalarındaki kaktüs fotoğraflarını görene kadar. elinde fazla kaktüsü olan arkadaşlar bana da gönderebilir misiniz. bende yetiştirmek istiyorum :(
|
Sukulent ve kaktüslere kaşı büyük ilgim var paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim.Özellikle Sukulent çeşitleri olan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi?Gönlü zengin olan bitki sever dostlar şimdiden teşekkürler.
|
Bir gün paylaşabilecek kadar kaktüse sahip olabilmeyi ümid ediyorum. =)
|
Özellikle izmir, adana, mersin ,aydın çevrelerinde sokaklarda balkonlardaki saksılarda kaktüs görmek çık sık karşılaşılan bir durum. Bu şehirlerdeki arkadaşlarımız gözünü dört açsın:)
Peki benim gibi Kars'ta olanlar ne yapsın:) Bende Adana İzmir ve Muğla da, tatillerdeyken doğada gördüğüm kaktüslerden topluyorum ve eve getiriyorum. Neyse ki seyahate dayanıklılar. Adana dan kopardığım bir kaktüsü, bir hafta orada, 15 günde Trabzonda beklettikten sonra diktim ve hiçbirşey olmadı. |
Bunlarda sevgili Coyote'den gelen minikler....
1 Eklenti(ler)
Birinde çiçek görünce çok şaşırdım
|
Çiçekli olan...
1 Eklenti(ler)
:(çok güzel ve hala solmadı.
|
Bunlarda kök salsınlar diye gölgede bekleyenler
1 Eklenti(ler)
;)hepsi çok güzel ama ben gidip gelip bakmaktan öldürmesem iyidir:dilli:
|
En üstteki fotoğraf karışık türlerim bu fotoğraftakiler yeni minişler
1 Eklenti(ler)
:rolleyes:
|
Teşekkürler...
:)Tekrar çok teşekkür ederim.Bende Sevgili Coyote'Den gelen kutuyu sakladımki isteyen birilerine gönderebileyim:p
|
elinde kaktüs türleri olanlar varsa paylaşımda bulunurlarsa çok sevinirim
|
Bende var Sn.Hurci.Sizdede sukulent çelikleri varsa 4 büyük kök kaktüs hemen gönderebilirim.Paylaşım sayfamda resimleri var.Bakabilirsiniz.İlgileniyorsanız yazın.
|
sayın eylem ben alabilirmiyim
|
eger sizde istersenniz elimde olanlardan gönderebilirim
|
Alıntı:
|
Sn Kntlmelek tabi alabilirsiniz.Özelden adres bilgilerinizi bırakın.Bende size bildiririm.Siz sukulent çeşitleri bana gönderin.Bende kaktüsleri size gönderirim hemen.
|
Yeni sukkulentlerimden son halleri.Sağdaki miniklerinde bir sorun var.
1 Eklenti(ler)
Ne yapmam gerekli?Buruştu ve rengi sarıya dönüyor:(Sevgili Coyote yorumunuzu bekliyorum.
|
Dikerken kökleri canlı mıydı kurumuş muydu? Canlı idiyse birşey olmaz diye düşünüyorum. Bu tarz yapraktan yetiştirdiğim bitkileri ben dikmiyorum da topratğa yatırıp kök verince hafif üzerine tof serpiyor kök kısmına gelecek şekilde su fıslıyorum diğerleri gibi soldaki ikisi yani yavrulayınca yerini biraz daha sağlamlaştırıyorum. Umarım en sağdaki toplar kendini kurutmamaya çalışın çok toprağını ara ara su fıslayın yani gün aşırı gibi ;)
|
Çok teşekkür ederim.
Biri köklü diğerinin yolculuktan olsa gerek kökü yoktu.Kötü durumda olanı köklenene kadar sulamasam daha doğru olacak sanırım.Büzüşmüş durumda ve içi jel gibi görünüyor:(Toprakta duruş şekillerinde yanlışlık yok sanırım.Umarım düzelirler...
|
Hımm jel gibiyse çürüyebilir sanırım olmazsa da üzülmeyin yetiştirmeye çalıştığım var olunca ondan yollarım;):D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025